Moeder met geniale luiertas hack!

Waarom een dure luiertas kopen om de luiers en accessoires voor je baby mee te nemen? Deze Amerikaanse moeder heeft een hack bedacht die je geld kan besparen.

Elizabeth Rasco heeft een ingenieus plan bedacht om alles bij je te hebben om je kindje te verschonen! De basis hiervan is een lege doos vochtige doekjes.

Luiers verschonen

Het is natuurlijk erg handig als je alles bij de hand hebt als je op pad bent met je kindje om hem/haar snel te kunnen verschonen. Je kunt gaan voor een dure luiertas, maar Elizabeth heeft een compacte én goedkope oplossing bedacht! Bekijk de reacties op haar luiertas life hack op Facebook.

Ze nam een lege doos babydoekjes, bond met enkele haarelastiekjes een zakje vochtige doekjes aan het deksel, zodat je die kunt pakken maar er ruimte overblijft voor andere zaken. De overgebleven ruimte in de doos kon ze gebruiken om enkele Pampers in op te bergen. Ze gooide er ook een extra outfit in en een paar poepzakjes voor honden in om vuile luiers in kwijt te kunnen.

Compact 'luier verschoon station'

Leeg Huggies babydoekjes doosje

Het is eigenlijk heel eenvoudig, je neemt een doos en gebruikt elastiekjes om de luierdoekjes op hun plek te houden onder het deksel.
Luiertas Life hack

Hierdoor bespaar je ruimte, waardoor je luiers, kleding en een verschoonmatje kwijt kunt in het doosje. 

Luiertas Life hack geopende doosje met bovenop een verschoonmatje

Bovenop in het doosje zie je een wegwerp verschoonmatje voor je baby.

Luiertas Life hack geopende doosje met het verschoonmatje eruit gehaald

Daaronder zitten luiers en babykleding. In dit geval zitten er vijf maat 1 luiers in en een complete outfit voor je kindje voor het geval dat! ;)Luiertas Life hack geopende doosje met luiers en babykleding

Luiertas Life hack geopende doosje met luiers en babykleding


MEER OVER LUIERS

Luiers verschonen in 10 stappen

Alle Pampers merken op een rij

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?

Facebook