Nieuw: Baby-Dry Pants

Pampers heeft een nieuwe luier gelanceerd: De Pampers Baby-Dry Pants. Deze Pampers onderscheiden zich van de 'normale' Baby-Dry luiers, doordat het luierbroekjes zijn. Het wisselen van een luier is op deze manier veel gemakkelijker.

De Pampers Baby-Dry Pants hebben micro-parels, die natheid tot 30 keer hun gewicht kunnen absorberen. Gecombineerd met een extra slaap laag die natheid snel absorbeert en het evenredig over de luier verdeeld houdt deze luier het achterste van je kindje droog, dag en nacht. 

Pampers directeur verklaart

Merkdirecteur Peter Yorke reageert: "Wij begrijpen dat droogheid en het eenvoudig gebruiken van de luiers sleutels tot succes zijn. Als merk staat Pampers voor kwaliteit en innovatie, waarbij we baby's en peuters ondersteunen in hun groei. Ook willen we het luier verschonen zo stress-vrij mogelijk maken voor ouders, dus de Pampers Baby-Dry Pants leek ons een logische volgende stap."

Lees meer over de Pampers Baby-Dry Pants op de pagina over dit luiermerk.


MEER OVER LUIERS

Win 3x2 gratis tickets voor de Negenmaandenbeurs: winnaars bekend!

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Gemeente: Gebruik wasbare luiers!

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!