Nieuw bij Bol.com: Pampers Premium Protection Startpakket

Bol.com verkoopt nu een Pampers Premium Protection startpakket: 88 luiers maat 1, 82 luiers maat 2 en 624 Sensitive Billendoekjes! Deze luiers zijn het meest populair op kraamafdelingen en nu dus ook als startpakket beschikbaar!

Pampers Premium Protection zijn zo comfortabel dat je baby ze nauwelijks zal voelen. De 3 absorberende banen helpen vocht gelijkmatig te verdelen voor de beste droogheid. De absorberende toplaag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid. De urine-indicator laat je weten wanneer je baby verschoond moet worden. En de navelvriendelijke vorm beschermt de baby’s delicate navel, zodat die zich comfortabel voelt (beschikbaar in maten 0, 1, 2).

Bij Bol.com zijn Pampers Premium Protection nu verkrijgbaar in een startpakket, waarin je 88 luiers van maat 1 en 82 luiers van maat 2 vindt. Daarnaast zitten er 624 Sensitive babydoekjes in het pakket. Deze babydoekjes zijn 15% dikker dan Pampers Fresh Clean billendoekjes, klinisch getest op zachtheid en helpen om de natuurlijke pH-waarde van de huid behouden.

Met het startpakket heeft je baby dus een uitstekende start! Profiteer direct en bestel snel een startpakket!


MEER OVER LUIERS

Luier verschonen - benodigdheden

Alle Pampers merken op een rij

Babypoep uitgelegd: alle kleuren van de regenboog

Facebook