Nieuw! Handige luierservice van GhaZoo

Met de handige luierservice van GhaZoo krijg je altijd de juiste maat luiers automatisch op het juiste moment geleverd voor dezelfde, scherpe prijs. Goede kwaliteit, transparant service en helemaal afgestemd op je persoonlijke situatie.

GhaZoo verkoopt eigen luiers die zijn gemaakt van de zachtste materialen en maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken. De luiers zijn daardoor van uitstekende kwaliteit, voldoen aan de hoogste normen en zijn ook geschikt voor de gevoelige huid. De perfecte pasvorm voorkomt lekken bij taille & benen en zorgt dat de luier heel comfortabel aanvoelt voor je kindje. GhaZoo is er in de maten 2 tot en met 5 en daarmee van 3 tot en met 20 kilo. Elke doos met luiers kost 36 euro, waarmee de luiers een goedkoper alternatief zijn voor de A-merk luiers zonder in te leveren op kwaliteit. Lees hier meer over de luiers van GhaZoo.

Handige luierservice

Op GhaZoo.com kies je eenvoudig de service die bij je past. Dit doe je door de gewenste maat te selecteren en aan te geven hoe vaak je een nieuwe doos wilt ontvangen. Als je kindje bijvoorbeeld vaker naar de opvang gaat heb je waarschijnlijk minder vaak luiers nodig. Vervolgens bepaal je zelf wanneer de pakken luiers gratis bij je thuis bezorgd worden. Je hebt het dus zelf helemaal onder controle! En het mooie is dat je nergens aan vast zit. Je kunt de service die je hebt gekozen op elke moment kosteloos aanpassen of stoppen.

Gratis proefpakket!

Wil je GhaZoo luiers een keer proberen? Dat kan! Op GhaZoo.com kun je een gratis proefpakket bestellen. Je betaalt dan alleen verzendkosten. Als je enthousiast bent over de luierservice dan ontvang je vervolgens automatisch luiers volgens het schema dat je zelf hebt aangegeven. En uiteraard kun je het abonnement altijd stoppen of aanpassen. En wil je na je proefpakket geen abonnement? Je kan altijd tot 7 dagen na ontvangst van je proefpakket je bestelling nog annuleren.

25% korting op de eerste doos

Op Luierinfo.nl houden we van aanbiedingen en ook GhaZoo.com heeft gelukkig een aanbieding. Op de eerste doos die je bestelt krijg je 25% korting waardoor je niet 36 maar 27 euro voor een doos betaalt.

Ervaringen?

Heb jij al ervaringen met GhaZoo.com? Wij zijn erg benieuwd! Laat je het ons weten via info@luierinfo.nl ?


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!