Nieuwe Thongies luiers tegen luieruitslag

Begin april worden de nieuwe luiers van Thongies geïntroduceerd in Nederland. Thongies zijn de oplossing tegen luieruitslag tegen een betaalbare prijs! Houd Luierinfo.nl in de gaten voor de spectaculaire introductie-aanbieding!

Thongies is een luier die in Finland geproduceerd wordt en de laatste jaren in heel Scandinavië een toonaangevend merk is geworden. Waar "gewone" luiers beide billen van een baby volledig bedekken, zorgt het ademende vermogen van de Thongies luiers voor meer comfort voor je kindje! Hierdoor is de kans op luieruitslag een stuk kleiner.

   

Een bijkomend voordeel is dat voor Thongies minder materiaal gebruikt hoeft te worden dan voor standaard luiers. Hierdoor zijn Thongies milieuvriendelijker en passen er meer luiers in één verpakking, waardoor de prijs per luier van Thongies luiers relatief laag ligt. 

Eigenschappen Thongies luiers

  • ademende pasvorm
  • comfortabel
  • milieuvriendelijk
  • verkrijgbaar in verschillende hippe designs

Spectaculaire luier aanbieding

Thongies luiers worden begin volgende week met een spectaculaire aanbieding geïntroduceerd in Nederland. Houd Luierinfo.nl in de gaten voor deze en alle andere luier aanbiedingen!

1 april - Luier in je bil!

Bedankt voor alle leuke reacties die we via de mail en op Facebook hebben gekregen! Dit was uiteraard een 1 april-grap :-) 


MEER OVER LUIERS

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Alle Pampers merken op een rij

Facebook