Oplichting door Luierbox

Jonge ouders zijn gedupeerd door de aanbieder van een Luierbox op Groupon. Een jaar lang zouden klanten voor €300,- tot €600,- elke maand een luierpakket ontvangen. De leveringen stopten echter na één of enkele keren.

In Nederland deden 610 mensen de bestelling bij Groupon. Deze week haalde de tussenpartij de aanbieding offline. De actie scheelde 40 procent met de winkelprijs, maar de prijs ging niet over de kop. Dit was de reden voor een aantal gedupeerden om het wel te vertrouwen. Ook doordat de aanbieding op Groupon werd vermeld waar heel veel mensen een aankoop doen was in het voordeel van de fraudeurs van Luierbox.be.

Luierboxgedupeerden

Luierbox oplichtersEr is zelfs een Facebookgroep opgericht waar gedupeerden zich verenigen. De teller met het aantal leden van deze groep staat op het moment van schrijven op ruim 2.100.

Gedupeerden trokken geregeld aan de bel bij Groupon en Luierbox, maar er werd niet thuis gegeven. Het is een erg lastige kwestie: als je hebt betaald kun je alleen je geld verhalen bij de aanbieder, Luierbox.be in dit geval. Dat betekent echter niet dat je je geld terugkrijgt als de aanbieder zijn afspraken niet nakomt.

Besparen op luiers

Wil je op een veilige manier besparen op luiers. Op luierinfo.nl vindt je altijd de actuele aanbiedingen van luiers in Nederland. Als je een maandbox wilt inslaan kan dat vaak voor een lagere prijs bij bijvoorbeeld BOL.com, Wehkamp of Drogistplein.nl. Bekijk de actuele luieraanbiedingen en vergelijk de prijzen!


MEER OVER LUIERS

Pampers maat 7 geïntroduceerd

Wanneer verschonen?

Kosten: wegwerp vs. wasbare luiers

Facebook