Pamperbank voor kansarmen

We weten allemaal dat luiers duur zijn. Als je kind dan ook nog snel groeit heb je de kans dat je met een groot aantal onbruikbare dure luiers blijft zitten...

Luiers over? Breng het naar de Pamperbank!

In het Belgische Leuven hebben ze nu een mooie oplossing bedacht voor dit probleem: De Pamperbank! Dit is een idee van Liesbet Stevens die bovenstaand "probleem" had als haar dochtertje weer uit haar luier gegroeid was. Liesbet bleef dan met een grote hoeveelheid luiers zitten die ze niet meer kon gebruiken. 

Dit is niet alleen zonde van het geld, maar het weggooien van deze ongebruikte luiers is natuurlijk ook niet goed voor het milieu. Door de luiers in te leveren bij de Pamperbank kunnen deze luiers toch nog van pas komen. De bedoeling is dat de luiers via de Pamperbank terecht komen bij mensen die het wat minder breed hebben. 

Luierinfo.nl vindt dit een prachtig initiatief. Voorlopig bestaat de Pamperbank alleen nog in Leuven, maar wij hopen dat dit initiatief snel op meerdere plekken in Nederland en België overgenomen wordt. Meer informatie vind je op www.pamperbank.be. Daarnaast kun je hieronder een kort nieuwsitem van de Belgische televisie bekijken. 


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!