Pampers 2+1 gratis bij AH

Deze week in de Bonus: Pampers 2+1 gratis. Bestel je voor het eerst online, dan worden ze met actiecode PMPRL251  gratis bij je thuisbezorgd. Deze actie is geldig van 11 T/M 16 mei 2015.

Pampers 2+1 gratis

Bij Albert Heijn deze week weer een super aanbieding. Van maandag 11 tot en met 16 mei zijn de Pampers in de bonus op AH.nl, de online webshop van Albert Heijn. De actie geldt voor bijna alle Pampers, want Pampers Simply Dry, Baby Dry, wipes en maandboxen zijn uitgesloten.

Deze aanbieding van Pampers geldt dus voor: Pampers active Fit, Pampers Easy up en Pampers New Baby.

Op AH.nl kun je bestellen uit het assortiment van Albert Heijn, Etos en Gall&Gall, die je vervolgens bij je thuis kunt laten afleveren. Deze service zorgt er voor dat je niet meer naar de supermarkt hoeft, maar dat je je boodschappen via een paar simpele stappen in huis hebt.

Wil jij ook profiteren van deze actie? Ga dan nu snel naar AH.nl en profiteer van de actie!

Je eerste bestelling gratis thuisbezorgd

Tot 16 mei worden de bestellingen van nieuwe klanten gratis thuisbezorgd met de actiecode PMPRL251. Vul aan het einde van je eerste bestelling de actiecode in, dan wordt de korting automatisch verrekend.


MEER OVER LUIERS

Nodig vrienden en familie uit voor de Luierinfo-nieuwsbrief!

Luier van zeewier en algen: duurzaam en goed voor de huid

Win een jaar gratis Pampers!

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!