Pampers Baby Dry en Premium Protection vergelijking

Er is heel wat te kiezen in de hedendaagse luiermarkt. Daarom dit blog over twee verschillende luiermerken van Pampers. We beschrijven de verschillen tussen Baby Dry en Premium Protection luiers.

Verschil Baby Dry en Premium Protection

Er zijn een aantal essentiële verschillen tussen deze twee merken van Pampers. We zetten de verschillen tussen Pampers Baby Dry en Premium Protection voor je op een rijtje. 

- Pampers Baby Dry heeft géén gele lijn die verandert als de luier nat is. Dit is dus een voordeel van de Premium Protection luier, maar door rustig op een luier te drukken kun je voelen of de luier nat is geworden. 

- Baby Dry heeft de zogenaamde magical pods, deze werken uitstekend. Bij Premium Protection concentreert de ontlasting zich op één plek. De magical pods kanalen zijn dus een echt pluspunt van de Pampers Baby Dry luier. 

- Baby Dry voelt een beetje plastic aan, waarbij de Baby Dry ook iets minder ademend is dan de Premium Protection luier. Als je beide luiers tegen het licht houdt, zie je dat de Premium Protection variant iets meer licht doorlaat. Door ze tegen je neus te drukken wordt duidelijk dat de Premium Protection luiers echt meer ademend zijn. 

- Wat bij Premium Protection wordt ervaren is dat als je baby vrij lang doorslaapt dat zijn kleertjes een beetje vochtig zijn bij het opstaan (doordat ze meer ademend zijn). Dit in tegenstelling tot de Baby-Dry luiers, waarbij de kleertjes gewoon droog zijn.

Pampers Premium Protection vs. Pampers Baby Dry

Binnenkant Pampers luiers

Als er vocht in de luiers is gelopen ontstaat er een volgend groot verschil tussen de twee Pampers merken. Als je aan de binnenkant van de Baby-Dry luier voelt, merk je dat het eigenlijk heel droog aanvoelt. Bij Pampers Premium Protection merk je dat ook, maar bij die luiers is het minder droog dan bij Pampers Baby Dry. 

Een volgend groot verschil is de manier waarop de luiers aan de binnenkant aanvoelen. Ook hierbij komt Baby Dry als winnaar uit de bus. Deze luier voelt echt zachter aan en lijkt dus comfortabeler voor de baby. 

Welke Pampers?

We kunnen beide luiers aanbevelen. Tijdens de nacht zouden we kiezen voor Baby Dry en voor overdag is Premium Protection een goede keuze. Als je baby tijdens de nacht plast of poept dan is Baby Dry een uitstekende optie, omdat deze luier je kindje goed droog houdt en hij/zij tot de ochtend door kan slapen. 

De Premium Protection is een meer ademende luier, waardoor hij zeer geschikt is voor overdag. De gele streep laat je weten dat het tijd is om de luier te verschonen en doordat de luier goed ademt is er minder risico op luieruitslag voor je kindje. 

Prijzen van de luiers

De Premium Protection luiers zijn iets duurder dan die van Baby Dry. Als je van beide luiers een maandbox koopt in maat 4 ben je voor Baby-Dry €0,32 kwijt en voor Premium Protection €0,39 per luier. In de aanbieding betaal je voor Baby-Dry luiers gemiddeld €0,25 per luier en voor Premium Protection €0,28 per luier.  


MEER OVER LUIERS

Luierbank deelt miljoen luiers uit aan ouders in geldnood

Kindjes vs. Sudocreme

Handige Pampers luierbroekjes?

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!