Pampers Baby-Dry is vernieuwd

Pampers Baby-Dry is vernieuwd en nu nog droger en comfortabeler! Dankzij de 3 banen in de vernieuwde luier wordt vocht gelijkmatig verdeeld over het oppervlak van de luier.

Het grote verschil tussen de vorige Pampers Baby-Dry en de nieuwe luier, is dat de vernieuwde Baby-Dry luier drie absorberende banen bevat. Deze banen bezorgen je baby een droge slaap, zodat je je 's ochtends zult afvragen waar alle plas is gebleven.

Pampers Baby-Dry absorberende banen

Eigenschappen Pampers Baby-Dry luiers

- Drie absorberende banen verdelen het vocht gelijkmatig over de luier.

- Absorberende microparels die tot wel 30 keer hun eigen gewicht kunnen absorberen en nattigheid beter vasthouden.

- Zacht als katoen, voor een comfortabel gevoel op de huid van je baby.

- Ademend: de microporiën laten damp uit de luier ontsnappen zodat je baby’s huid droog blijft.

- Flexibele zijkanten bieden een comfortabele pasvorm met een geweldige bescherming tegen lekken gedurende de hele nacht.

Oude en nieuwe versie van Pampers Baby-Dry

Geen hangende luier

De vernieuwde Pampers Baby-Dry gaat - ook wanneer deze gevuld is - niet hangen, omdat het vocht beter wordt verdeeld in de luier. Hierdoor biedt de luier tot wel 12 droge slaapuren en is je baby bij het wakker worden nog even droog als bij het slapengaan.

Test Pampers Baby-Dry

In januari 2017 mag luierinfo.nl maar liefst 18 maandboxen Pampers Baby-Dry weggeven. Het is een zogenaamde 'Test & Tell' actie. Hierbij wordt gevraagd aan de deelnemers of zij de luiers willen testen en er vervolgens een korte review over te schrijven. Doe jij mee aan deze Pampers Baby-Dry actie?

Jessica heeft haar ervaring met deze luiers laten opnemen op film. Bekijk haar ervaring met de vernieuwde Baby-Dry luiers.


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!