Pampers laat boom planten bij aankoop luiers

Pampers helpt met de verkoop van Pure Protection luiers ontbossing tegen te gaan. De komende tijd wordt bij de aankoop van elke twee pakken Pampers Pure Protection ergens op aarde een nieuwe boom geplant!

Pampers Pure is voor dit initiatief een samenwerking aangegaan met One Tree Planted, een Amerikaanse ngo die zich inzet voor het herbebossen van onze planeet. Dit doen ze simpelweg door nieuwe bomen te planten. 'Eén euro voor één nieuwe boom, luidt het motto. 

Boom voor twee pakken Pampers

Dat betekent in dit geval dat voor de verkoop van elke twee pakken Pampers Pure Protection luiers een boom wordt geplant. Pampers doneert namelijk een euro aan het goede doel bij aankoop van elke twee pakken (of één maandbox) Pampers Pure. Op die manier wil de organisatie bewustwording creëren en jonge ouders indirect een positieve bijdrage laten leveren aan het milieuprobleem.

Duurzame luiers

Premium Pure Protection werd begin 2019 geïntroduceerd als nieuwste luier van Pampers. Dat juist dit submerk aan de plant een boom-actie hangt is geen toeval; Pure Protection luiers staan bekend als de meest duurzame van Pampers.

Zo zijn de luiers gemaakt van katoen dat verantwoordelijk wordt geteeld in de Verenigde Staten. De leverancier is lid van het Cotton LEADS programma, dat duurzaam onderzoek en kwaliteit promoot. Verder bevatten Pampers Pure Protection geen parfum, lotion en chloorbleekmiddelen die de babyhuid kunnen aantasten.

One Tree Planted voert op dit moment herbebossingsprojecten uit in Noord- en Latijns-Amerika, Azië en Afrika. Op hun website vind je meer informatie over het project en de samenwerking met Pampers. 

Aanbiedingen Pampers Pure Protection

Wil jij zo goedkoop mogelijk je steentje bijdragen aan dit project? Op onze site vind je een volledig overzicht van alle aanbiedingen en kortingen op Pampers Pure Protection luiers. De plant een boom-actie loopt tot en met 31 december 2019. 


MEER OVER LUIERS

Agent organiseert luier drive-in na arrestatie luierdief

Luiers redden chauffeur

Fabriek om luiers te recyclen nog niet open, inzameling gaat door

Facebook