Pampers Pure Protection - de nieuwste luier van Pampers

Pampers Pure Protection is de nieuwste luier van Pampers. De luiers van het submerk Pure Protection beschermen de gevoelige huid van je baby en bieden tot 12 uur droogheid. Wij hebben de eigenschappen voor je op een rij gezet! 

Pampers Pure Protection beschermen de gevoelige huid van je baby. De luiers bevatten geen parfum, lotion, chloorbleekmiddelen die de huid van je kindje kunnen aantasten. Pure Protection is dermatologisch getest voor de gevoelige huid van je baby. De luiers voelen zacht aan, bieden tot 12 uur droogheid en bevatten een urine-indicator. Pampers Pure Protection is er in de maten 1 tot en met 5.

De katoen die Pampers gebruikt wordt verantwoordelijk geteeld in de VS. De leverancier van de katoen is van het Cotton LEADS programma dat duurzaam onderzoek en kwaliteit promoot.

Op Pampers.nl vind je meer informatie over deze luiers. 

Benieuwd naar Pampers Pure Protection? Kijk op onze Bestel-pagina waar je ze kunt bestellen of voor aanbiedingen op onze aanbiedingenpagina!


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!