Premium Protection Active Fit

De nieuwe Pampers Premium Protection Active Fit is er nu. Wat is er veranderd en zijn vroege gebruikers van deze Pampers luiers tevreden?

In dit blog beschrijven we de vernieuwde Pampers Active Fit, namelijk de Premium Protection Active Fit luiers.

Spelen met een smile met deze Pampers

Zie je jouw baby wel eens met een sip gezichtje, wijdbeens, als een soort cowboy, langzaam door de huiskamer lopen omdat z’n luier vol zit? Daar heeft Pampers iets op bedacht, namelijk: Pampers Premium Protection Active Fit-luiers. Omdat wij erg benieuwd waren hoe dit precies werkt, hebben 30 klanten van Bol.com de nieuwe Pampers getest. En dit zijn hun ervaringen.

Kindje met Pampers Premium Protection Active Fit

Slim én comfortabel

Als je baby op verkenning gaat, wil je dat niets hem tegenhoudt. Deze ‘slimme’ luiers zijn voorzien van magische, absorberende kanalen die het vocht gelijkmatig over de luier verdelen om te voorkomen dat ‘ie gaat hangen. En dankzij de Micro Parels blijft het vocht diep in de luier, zodat je baby er geen last van heeft en ongehinderd – en met een smile op z’n gezicht – verder kan spelen. Eén van de moeders merkte wel op dat de luier een beetje lekte toen haar zoontje van 19 tot 7 uur sliep.

Een maand zonder zorgen

Maandbox Pampers Premium Protection Active FitNog een voordeel van de Pampers Premium Protection Active Fit-luiers is dat ze ook als maandbox verkrijgbaar zijn. Zo bestel je voor een maand pampers online en hoef je niet meer te slepen met al die pakken luiers. Handig!

En daar is Dyantha het mee eens: “Het voordeel van een maandbox is onder andere de snelle service van leveren tot aan de voordeur. Je hebt meteen voldoende luiers voor een aantal weken in huis en meestal tegen een gunstige prijs.”

Een enkeling gaf echter aan dat de Pampers wel ‘een hap door je budget zijn’, maar ze zijn dan ook wel heel goed (aldus Kristel). Om die hap uit je budget te verkleinen kun je de huidige aanbiedingen op Active Fit luiers in de gaten houden.

Blije kindjes

Maar het allerbelangrijkste is natuurlijk dat je kindje er blij van wordt. Behalve slimmer dan ooit zijn de Pampers Premium Protection Active Fit-luiers comfortabeler dan ooit, dankzij de zijdezachte materialen waarvan de luiers gemaakt zijn. En dankzij het 3-way fit-systeem van Pampers sluiten de luiers comfortabel aan op het buikje, de beentjes en de billetjes van je baby. Zo staat niets je kleintje nog in de weg op zijn of haar ontdekkingstocht.


MEER OVER LUIERS

Nieuw bij Bol.com: Pampers Premium Protection Startpakket

Wanneer zindelijk?

Premium Protection Active Fit

Facebook