Terugblik: Luierinfo op de Negenmaandenbeurs 2020

Luierinfo.nl stond dit jaar op de Negenmaandenbeurs 2020 in RAI Amsterdam. Niet alleen om bezoekers te informeren over luiers en babydoekjes, maar volgens velen ook met de leukste actie van de beurs. Tijd voor een korte terugblik!  

Hoeveel luiers zitten er in de imposante 5 meter hoge glazen buis van Luierinfo.nl? Dat was de vraag die van 26 februari t/m 1 maart als een lopend vuurtje door hal 11 van RAI Amsterdam ging. Door een gokje te wagen maakten jullie kans op het winnen van een van de vele maandboxen luiers naar keuze. 

Advies over luiers en babydoekjes

Hierover later meer. Luierinfo staat vooral ook op de Negenmaandenbeurs om (aanstaande) ouders te informeren op het gebied van alle soorten luiers en babydoekjes, en dit was dan ook ons voornaamste doel tijdens de beurs. Want wees eerlijk: met meer dan 100 merken luiers en babydoekjes is het vaak lastig om door de bomen het bos te blijven zien. 

Welk soort luiers en doekjes heeft mijn kind nodig en wat zijn de eigenschappen van bepaalde submerken luiers? Veel aanstaande ouders weten niet welke producten ze willen gaan gebruiken of hoe ze een luier moeten verschonen. We hebben geprobeerd zoveel mogelijk beursgangers van het juiste advies te voorzien.

Geld besparen

Advies over alle merken luiers en doekjes, maar natuurlijk ook over de prijs. Want wist je dat je per jaar per kind 300 euro per jaar op luiers kunt besparen door bij ons aanbiedingen te vergelijken? We hopen dat jullie met die wetenschap veel geld kunnen gaan besparen!

Winactie gratis luiers

Terug naar onze winactie, volgens velen de leukste actie van de Negenmaandenbeurs dit jaar: raad het aantal luiers in de 5 meter lange buis. De antwoorden stroomden vijf dagen lang binnen en we kunnen alvast verklappen dat het juiste antwoord is geraden!

Wie gaan we maandboxen luiers geven? Het juiste antwoord van de winactie sturen we binnenkort via e-mail naar alle deelnemers, en verschijnt ook op onze website. 

Luierinfo.nl op de Negenmaandenbeurs


MEER OVER LUIERS

Pampers luiers vs. Zwitsal luiers

Eerste wasbare luier te koop

Gadget: Tweet bij natte luier!

Facebook