Unieke dagaanbieding Baby-Dry

Pampers Baby-Dry maandboxen zijn aanstaande donderdag 1 maart met 40% korting verkrijgbaar bij Bol.com. Data van Luier.nl onthult dat dit een vrij unieke aanbieding is.

Luier.nl Redactie
28 februari 2018 16:30

ActieWebshop

Pampers Baby-Dry aanbiedingen

Een aanbieding van de Baby Dry luiers van Pampers is zeker niet uniek. Deze Pampers luiers zijn elke week wel ergens in de aanbieding, maar een korting van 40% of meer komt niet vaak voor.

Pampers Baby Dry tot wel 12 uur lang droog

Pampers kortingen in de winkel 2017

Er zijn zeven Nederlandse winkels waar Pampers Baby-Dry in 2017 minimaal 1x met een korting van 40% of meer werd aangeboden. Dit waren AH, Dirk, Dekamarkt, EMTE, Nettorama, Deen en Hoogvliet.

De luiers zijn bij Deen en EMTE allebei een keer met 50% korting aangeboden in 2017, bij Deen kreeg je in de week van 8 januari 2017 twee midpakken voor €9,99 en bij EMTE kostte één midpak in de week van 28 mei 2017 slechts €5,-. Bij Nettorama heb je de grootste kans van alle winkels in Nederland om een dergelijke deal te vinden. In 2017 hebben zij 16x een Baby Dry midpak aangeboden voor €5,-.

Baby-Dry maandboxen

Pampers Baby-Dry maandboxHet mooie aan de Pampers maandboxen is dat je voorlopig niet meer op Pampersjacht hoeft. Als je deze boxen thuis laat bezorgen hoef je ook niet met deze enorme pakketten te slepen. Gemak dient de mens toch!

In 2017 is de Pampers Baby-Dry maandbox één keer online aangeboden met een korting hoger dan 40%. Dit was ook een dagdeal, namelijk op 4 oktober bij iBood. Je vindt deze doos vol met luiers bij verschillende online aanbieders, zoals Wehkamp, Bol < Babyplein.

Op 1 maart 2018 is er een mooi actie bij Bol.com. Op die dag kun je Pampers Baby-Dry maandboxen inslaan met een mooie korting.

Deel