Veel klachten over vernieuwde Kruidvat luiers!

Luiers van het eigen merk van Kruidvat zijn jarenlang de populairste huismerk-luiers geweest. Kruidvat heeft nu besloten om de luiers van het eigen merk te vernieuwen. Bij Luierinfo.nl ontvangen wij veel klachten over de vernieuwde luiers en ook op de Facebook-pagina van Kruidvat regent het klachten. Maar wat is er dan precies aan de hand? 

Kruidvat heeft de luiers dunner gemaakt om het draagcomfort te verbeteren. Ook zijn er kanalen in de voering van de Kruidvat-luiers geplaatst om er voor te zorgen dat de urine goed wordt verspreid. Helaas gebeurt het tegenovergestelde en wordt de urine juist niet goed verspreid, waardoor de luiers eerder doorlekken. Ook het dunner maken van de luiers helpt hier niet bij waardoor kinderen “ineens” doorlekken (terwijl ze dat eerst nooit deden). Ook zit de luier een stuk minder comfortabel als het kind geplast of gepoept heeft doordat de luier minder opneemt.

Ook nog gevaarlijk

Helaas kan het allemaal nog erger. Bij de nieuwe luiers is het mogelijk dat de gel die in de luier zit (en er in zou moeten blijven!) eruit komt. Een bezorgde moeder poste dit op de Kruidvat Facebook pagina, wat tot schokkende reacties heeft geleid gekregen. Zie de foto hieronder:

Meer slechte ervaringen

De moeder is niet de enige die iets heeft geplaatst op de Kruidvat Facebook pagina. Meer dan 10.000 ouders hebben van zich laten horen onder een bericht van Lonneke van der Linden. Zij postte op 2 januari een foto met het verschil van de luiers en haar slechte ervaring met de nieuwe luier van Kruidvat. Zie de Facebook post en schrik niet van de vele negatieve reacties.

Wat adviseert Luierinfo aan Kruidvat?

Luiers zijn duur en dus een grote kostenpost voor jonge ouders. Daarnaast horen luiers bij de zorg voor je kind en wil je dus dat ze gewoon "goed" zijn. Dit had Kruidvat erg lang heel goed voor elkaar: een goede luier voor een prima prijs. Met deze laatste vernieuwing, die wellicht is doorgevoerd om kosten te besparen, zit Kruidvat er helaas helemaal naast. Wij verwachten dat dit er voor zorgt dat steeds minder mensen de luiers van Kruidvat zullen kopen en over zullen stappen naar andere merken als Pampers, Huggies of een ander huismerk. Ons advies: Geef ons snel de oude vertrouwde Kruidvat-luiers terug!!!

Kruidat luiers zijn misschien ietsjes goedkoper dan Pampers, maar als je Pampers in de aanbieding koopt valt het reuze mee!


MEER OVER LUIERS

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!