Veel klachten over vernieuwde Kruidvat luiers!

Luiers van het eigen merk van Kruidvat zijn jarenlang de populairste huismerk-luiers geweest. Kruidvat heeft nu besloten om de luiers van het eigen merk te vernieuwen. Bij Luierinfo.nl ontvangen wij veel klachten over de vernieuwde luiers en ook op de Facebook-pagina van Kruidvat regent het klachten. Maar wat is er dan precies aan de hand? 

Kruidvat heeft de luiers dunner gemaakt om het draagcomfort te verbeteren. Ook zijn er kanalen in de voering van de Kruidvat-luiers geplaatst om er voor te zorgen dat de urine goed wordt verspreid. Helaas gebeurt het tegenovergestelde en wordt de urine juist niet goed verspreid, waardoor de luiers eerder doorlekken. Ook het dunner maken van de luiers helpt hier niet bij waardoor kinderen “ineens” doorlekken (terwijl ze dat eerst nooit deden). Ook zit de luier een stuk minder comfortabel als het kind geplast of gepoept heeft doordat de luier minder opneemt.

Slechte ervaringen

Op de Kruidvat Facebook pagina zijn verschillende reacties geplaatst onder een bericht van Lonneke van der Linden. Zij postte op 2 januari een foto met het verschil van de luiers en haar slechte ervaring met de nieuwe luier van Kruidvat. Zie de Facebook post en schrik niet van de vele negatieve reacties.

Wat adviseert Luierinfo aan Kruidvat?

Luiers zijn duur en dus een grote kostenpost voor jonge ouders. Daarnaast horen luiers bij de zorg voor je kind en wil je dus dat ze gewoon "goed" zijn. Dit had Kruidvat erg lang heel goed voor elkaar: een goede luier voor een prima prijs. Met deze laatste vernieuwing, die wellicht is doorgevoerd om kosten te besparen, zit Kruidvat er helaas helemaal naast. Wij verwachten dat dit er voor zorgt dat steeds minder mensen de luiers van Kruidvat zullen kopen en over zullen stappen naar andere merken als Pampers, Huggies of een ander huismerk. Ons advies: Geef ons snel de oude vertrouwde Kruidvat-luiers terug!!!

Update: Kruidvat luiers nu in 2 soorten!

Kruidvat heeft geluisterd naar de luide roep om de oude luier terug te brengen! De oude vertrouwde luier is terug op de markt onder de naam Kruidvat Droog & Vertrouwd. Ook de nieuwe luier is nog steeds te koop, onder de naam Kruidvat Droog & Flexibel. Het aantal klachten over deze luiers is de afgelopen maanden erg afgenomen. Hierdoor heeft Kruidvat nu twee verschillende luiers! Welke gebruik jij?


MEER OVER LUIERS

Onderdelen van de wasbare luier

Luiers en milieuvriendelijkheid

Proefpakket C1000 luiers

Facebook

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!