Video: let op je baby tijdens het verschonen!

Als je tijdens het verschonen je kindje maar even de rug toekeert kan het al misgaan. Deze filmpjes tonen aan dat een ongeluk tijdens het luier verschonen in een klein hoekje zit...

Als je de luier van je kindje gaat verschonen is het handig om alle benodigdheden vast klaar te leggen. Dat is niet alleen prettig, het kan ook een hoop ellende voorkomen. Vanaf het moment dat je kindje op de commode of verschoontafel ligt mag je hem namelijk geen moment uit het oog verliezen. Kijk maar:

Bereid je goed voor

Dit filmpje laat zien dat het enorm gevaarlijk kan zijn en je dit dus NOOIT moet doen. Het eerste punt van de 10 stappen om een luier te verschonen is niet voor niets: 'Bereid je goed voor'.

Iets vergeten?

Deze vader weet zijn kindje nog maar net op te vangen en daarmee mogelijk letsel te voorkomen. Dit kan natuurlijk de beste overkomen: je bent even iets vergeten wat je nodig hebt bij het verschonen van de luier. Misschien verwacht je helemaal niet dat je baby al in staat is om zich- of haarzelf om te rollen. 

Onze tip: kijk welke producten je nodig hebt bij het verschonen van een luier. Ben je iets vergeten? Leg je kindje dan met verschoonkussen en al even in de box. Zo kan er helemaal niets misgaan. 


MEER OVER LUIERS

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Materialen wasbare luiers

Oplichting door Luierbox

Facebook