Alle Pampers merken op een rij

Er heeft de laatste tijd een kleine verschuiving van Pampers merken plaatsgevonden. In dit artikel zetten we de verschillende Pampers luiers op een rijtje die op dit moment beschikbaar zijn op de Nederlandse markt zijn.

Pampers in 2017

Dit artikel stamt uit 2017. In 2018 heeft Pampers de maten van de luiers enigszins gewijzigd.

Er zijn verschillende Pampers merken verdwenen. In sommige gevallen zijn deze merken nog wel te koop, maar ze worden niet meer geproduceerd voor de Nederlandse markt. Pampers merken die sinds het begin van Luierinfo bestonden maar nu zijn verdwenen zijn Easy Up, New Baby en Simply Dry.

Al deze merken zijn vervangen door een nieuwe variant Pampers. Hieronder geven we uitleg over de nieuwe Pampers luiers. 

Alle Pampers luiers anno 2017

Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection New Baby luiers waren beschikbaar in de maten -1 t/m 3. Pampers heeft er sinds 2017 voor gekozen om dit type luier in meer maten beschikbaar te maken. Het is de enige luier van Pampers die je kindje vanaf de geboorte tot de zindelijkheid kan gebruiken. De Premium Protection luier is nu beschikbaar in de maten -1 t/m 6. 

Deze luiers zijn 'de beste bescherming van Pampers voor je baby's huidje'. Samen met Pampers Active Fit scoren Premium Protection luiers het maximale aantal sterren op droogheid en zachtheid (zie infographic). 

Pampers Premium Protection

Baby-Dry Pants

De luierbroekjes Pampers Baby-Dry Pants zijn de vervanger van Pampers Easy Up. De Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn gemaakt om je kindje tot 12 uur lang droog te houden. De luierbroekjes zijn makkelijk aan te trekken en zijn volledig flexibel.

Pampers Baby-Dry Pants

Pampers Sleep & Play

Met Sleep & Play luiers haal je de droogheid van Pampers in huis, maar dan verrasssend voordelig. Dit is de budget luier van Pampers en hij heeft in 2017 Pampers Simply Dry vervangen.

Pampers Sleep & Play is verkrijgbaar in de maten 3, 4, 4+ en 5. Het is de slimme, voordelige manier om je baby droog te houden, zodat die onverwachte leuke momenten kunnen blijven duren.

Pampers - De vaste waarden

Er zijn twee merken van Pampers die al een geruime tijd niet van naam zijn veranderd. Dit zijn Pampers (Premium Protection) Active Fit en Pampers Baby Dry.

Pampers Active Fit

Pampers heeft sinds een tijdje de term 'Premium Protection' toegevoegd aan de Active Fit luiers. Voluit heten deze luiers dan ook Pampers Premium Protection Active Fit. Samen met Premium Protection staan deze luiers garant om het meest droog en zacht voor je baby te zijn (zie infographic).

Deze luiers zijn ontwikkeld voor een beweeglijke baby. Met Active Fit blijft je baby comfortabel en kan hij - zo lang hij wil - genieten van zijn nieuw ontdekte bewegingsvrijheid.

Kindje draagt Pampers Premium Protection Active Fit

Pampers Baby-Dry

Pampers Baby Dry luiers zijn ontworpen om er voor te zorgen dat baby's droog blijven. De luier neemt dus veel vocht op. Toch scoren deze luiers volgens de infographic een ster minder op droogheid dan de Premium Protection en Active Fit luiers. De gemiddelde prijs van één Baby-Dry luier is €0,32 en een Premium Protection luier kost gemiddeld €0,38

Pampers luiers anno 2017

Wellicht vind je dit ook interessant

Welke maat luier heb ik nodig?

Luiers hebben verschillende maten. Maar welke maat heeft jouw kindje nodig? Dat hangt af van het gewicht van je kindje, maar ook van het luier merk!

Daarom kies je voor luierbroekjes!

Luierbroekjes hebben veel voordelen voor jou en je kindje! Op Luierinfo.nl hebben we ze op een rij gezet!


Facebook

MEER OVER LUIERS

Babypoep uitgelegd: alle kleuren van de regenboog

Alle Pampers merken op een rij

Luiers verschonen in 10 stappen