Hoeveel luiers zaten er in de buis? Antwoord winactie Negenmaandenbeurs

Hoeveel luiers zaten er in de buis van Luierinfo.nl op de Negenmaandenbeurs 2020 in RAI Amsterdam? We ontvingen meer dan 9000 antwoorden op die vraag. Hieronder lees je het antwoord!

De winactie van Luierinfo was volgens velen de leukste actie van de Negenmaandenbeurs dit jaar: raad het aantal luiers in de 5 meter lange buis. De antwoorden stroomden vijf dagen lang binnen en uiteindelijk wisten 11 deelnemers exact het juiste antwoord te raden.

Er zaten namelijk precies 267 luiers in de buis. Aan de winnaars: gefeliciteerd met jullie gratis maandbox luiers?

Heb je niet gewonnen? Niet getreurd! Luierinfo geef regelmatig gratis luiers en babydoekjes weg. Houd onze site in de gaten voor de beste luier aanbiedingen en de leukste acties. 

Iedereen bedankt voor het meedoen en hopelijk tot volgend jaar!

Wellicht vind je dit ook interessant

Welke zwemluiers moet ik kopen?

Waarom zijn er zwemluiers en zwembroekjes, welke soorten zwemluiers zijn er, welke moet ik kopen en waar kan ik dit doen?

Hoeveel luiers per dag heb je nodig voor je baby?

Hoeveel luiers per dag heb je nodig om je baby te verschonen? Dit aantal verschilt per baby en dus is op die vraag geen eenduidig antwoord te geven. Een indicatie is er wel. Na vier jaar kom je uit op ruim zevenduizend luiers!


Facebook

MEER OVER LUIERS

Hoe luiers duurzamer te maken?

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

EOS: "Drie luiers per dag!"

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!