Huggies verkoopt weer luiers!

Huggies heeft sinds september 2017 weer luiers op de Nederlandse markt. De jaren daarvoor waren alleen Little Swimmers en DryNites van Huggies te koop. Het merk heeft per september 2017 dus ook weer babyluiers te koop.

Huggies luiers

Huggies brengt weer babyluiers op de markt onder drie verschillende namen, namelijk Ultra Comfort Newborn (maat 1 & 2) Ultra Comfort (maat 3 t/m 6) en Huggies Ultra Comfort Pants (maat 4 & 5).

De Huggies babyluier heeft een rekbare tailleband die zich aanpast aan het figuur van de baby. De zandlopervorm van de luier zorgt voor een uitstekende pasvorm. Ook absorbeert de luier binnen drie seconden door de Dry Touch Technologie. De veiligheidsindicator verandert van kleur als hij nat wordt. 

Bekijk de actuele Huggies luieraanbiedingen

Huggies merken

Little Swimmers en DryNites

Tot de introductie van de Huggies babyluiers in Nederland hadden zij twee merken die in Nederland werden verkocht. Huggies DryNites zijn pyjamabroekjes voor kinderen die uit de luiers zijn, maar nog af en toe in bed plassen. Deze broekjes zijn geschikt voor kinderen t/m 15 jaar oud en zijn er in een variant voor jongens en voor meisjes. 

Little Swimmers zijn de zwemluiers van Huggies. Tot op heden zijn dit de enige zwemluiers van een A-merk. Hoe lang dat nog zo blijft valt nog te bezien, want Pampers heeft bijvoorbeeld in Duitsland Pampers Splashers zwemluiers geïntroduceerd.

Naast deze zwemluiers en pyjamabroekjes verkocht Huggies ook al een geruime tijd hun Huggies Natural Care Babydoekjes.

Huggies Little Swimmers

Wellicht vind je dit ook interessant

Voor- en nadelen wasbare luiers

De wegwerpluier en de wasbare luier, beiden hebben ze voor- en nadelen voor het milieu, het gebruik, het gemak en ook voor de babybilletjes.

Daarom kies je voor luierbroekjes!

Luierbroekjes hebben veel voordelen voor jou en je kindje! Op Luierinfo.nl hebben we ze op een rij gezet!


Facebook

MEER OVER LUIERS

Hydrofiele luiers

Luierbank deelt miljoen luiers uit aan ouders in geldnood

Unieke dagaanbieding Baby-Dry