Huggies verkoopt weer luiers!

Huggies heeft sinds september 2017 weer luiers op de Nederlandse markt. De jaren daarvoor waren alleen Little Swimmers en DryNites van Huggies te koop. Het merk heeft per september 2017 dus ook weer babyluiers te koop.

Huggies luiers

Huggies brengt weer babyluiers op de markt onder drie verschillende namen, namelijk Ultra Comfort Newborn (maat 1 & 2) Ultra Comfort (maat 3 t/m 6) en Huggies Ultra Comfort Pants (maat 4 & 5).

De Huggies babyluier heeft een rekbare tailleband die zich aanpast aan het figuur van de baby. De zandlopervorm van de luier zorgt voor een uitstekende pasvorm. Ook absorbeert de luier binnen drie seconden door de Dry Touch Technologie. De veiligheidsindicator verandert van kleur als hij nat wordt. 

Bekijk de actuele Huggies luieraanbiedingen

Huggies merken

Little Swimmers en DryNites

Tot de introductie van de Huggies babyluiers in Nederland hadden zij twee merken die in Nederland werden verkocht. Huggies DryNites zijn pyjamabroekjes voor kinderen die uit de luiers zijn, maar nog af en toe in bed plassen. Deze broekjes zijn geschikt voor kinderen t/m 15 jaar oud en zijn er in een variant voor jongens en voor meisjes. 

Little Swimmers zijn de zwemluiers van Huggies. Tot op heden zijn dit de enige zwemluiers van een A-merk. Hoe lang dat nog zo blijft valt nog te bezien, want Pampers heeft bijvoorbeeld in Duitsland Pampers Splashers zwemluiers geïntroduceerd.

Naast deze zwemluiers en pyjamabroekjes verkocht Huggies ook al een geruime tijd hun Huggies Natural Care Babydoekjes.

Huggies Little Swimmers


Wellicht vind je dit ook interessant

Zwitsal luiers

Vanaf oktober 2017 verkoopt Zwitsal luiers. De luiers zijn ongeparfumeerd, maar je kunt de kenmerkende Zwitsalgeur toevoegen met een apart Zwitsal geurbuiltje.

Wegwerpluier of katoenen luier

Kies je als kersverse ouders voor wegwerpluiers of katoenen luiers? Allebei hebben ze hun voor- en nadelen. De keuze is erg persoonlijk...


Facebook

MEER OVER LUIERS

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!