Paasactie: win één van de 5 Pampers maandboxen! (Gesloten)

Tijdens de paasdagen maak je bij Luierinfo kans op een van in totaal vijf Pampers maandboxen naar keuze! De paashaas heeft eieren op ons website verstopt. Vind alle eieren, maak het juiste woord en win gratis luiers!

Hoe win je gratis Pampers?

Jullie hebben massaal meegedaan aan de Paasactie. We ontvingen meerdere originele antwoorden, maar het woord dat we zochten was PAASLUIER. Uit de vele goede inzendingen hebben we 5 winnaars gekozen. De gelukkigen zijn: Fernanda Monteira, Jolijn Kingsma, Suus, Anke en Fabienne de Rink. Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op en willen iedereen bedanken voor het meedoen! 

Spelregels winactie​​

Tijdens Pasen (12 t/m 14 april) staan er 9 versierde paaseieren met letters verstopt op de Luierinfo-website. Met die letters kun je een toepasselijk woord maken. De opdracht is simpel: zoek de eieren, maak het woord en verzend het antwoord uiterlijk dinsdag 14 april via het winformulier op deze pagina. 

Uit de goede inzendingen verloot Luierinfo vijf Pampers maandboxen (submerk en maat naar keuze)!

  • Er zijn in totaal 9 paaseieren verstopt.
  • De eieren zijn te vinden op 3 verschillende pagina's: luierinfo.nl, luierinfo.nl/aanbiedingen én luierinfo.nl/babydoekjes/aanbiedingen
  • Je maakt alleen kans om te winnen als je het antwoord instuurt via onderstaand winformulier.

Woensdag 15 april kiezen wij uit de goede inzendingen 5 winnaars, die een maandbox mogen uitkiezen uit een door Babydrogist.nl samengestelde lijst met Pampers maandboxen. Succes!

Winformulier Luierinfo Paasactie

Update 15 april 2020: Deze winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen! Woensdag 15 april kiezen we uit de goede inzendingen 5 winnaars.

Wellicht vind je dit ook interessant

Wasbare luier: milieuvriendelijk

Tips om milieuvriendelijk je wasbare luiers te wassen. Wat kun je doen om het milieu extra te sparen als je herbruikbare luiers gebruikt voor je kindjes.

Luiers verschonen in 10 stappen

Een pasgeboren baby gebruikt ongeveer 8 luiers per dag en moet dus ook 8 keer per dag verschoond worden. Hier vind je een 10-stappenplan voor het verschonen van een luier. 


Facebook

MEER OVER LUIERS

Huggies voor premature baby's

Zwemluiers - info en merken

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van nieuwe luiers?