Sinterklaasactie: win één van de 5 Pampers maandboxen! (Gesloten)

Sinterklaas is langs geweest op de redactie, en heeft luiers gebracht voor een winactie! Van 2 t/m 5 december maak je kans op een van in totaal vijf Pampers maandboxen naar keuze. 

Hoe win je Pampers?

Update 9 december 2019: 

Jullie hebben massaal meegedaan aan de Sinterklaas winactie. We ontvingen meerdere originele antwoorden, maar het woord dat we zochten was LUIERPIET. Uit de vele goede inzendingen hebben we 5 winnaars gekozen. De gelukkigen zijn: Rianne Jongmans, Marzena Tiolka, Ross Harmer, Mariëlle Adriaansen en Esraa Marouf. Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op en willen iedereen bedanken voor het meedoen! 

Spelregels luier actie

Van 2 t/m 5 december staan er 9 chocoladeletters verstopt op de Luierinfo-website. Met die letters kun je een toepasselijk woord maken. De opdracht is simpel: zoek de letters, maak het woord en verzend het antwoord via het winformulier op deze pagina. 

Uit de goede inzendingen verloot Luierinfo vijf Pampers maandboxen (submerk en maat naar keuze)!

Maandag 9 december kiezen wij uit de goede antwoorden 5 winnaars.

Winformulier Luierinfo Sinterklaas winactie

Deze winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen! Maandag 9 december kiezen we uit de goede inzendingen 5 winnaars.

Wellicht vind je dit ook interessant

Luieruitslag, informatie en tips

Wat is luieruitslag is en hoe wordt het veroorzaakt? Hier vind je tips en tricks om luieruitslag te voorkomen en te genezen.

Zwitsal billendoekjes: voor billen, gezicht en handen

Zwitsal billendoekjes zijn populairder dan de babydoekjes van ieder ander merk. Een aantal submerken is bedoeld om billetjes mee te verzorgen, maar er zijn ook Zwitsal doekjes speciaal voor het gezicht en de handen. We zetten de voordelen van de verschillende Zwitsal billendoekjes op een rij.


Facebook

MEER OVER LUIERS

Luieremmers - voordelen en merken

EOS: "Drie luiers per dag!"

Premium Protection Active Fit