Welke Pampers submerken zijn er?

Pampers heeft verschillende submerken, zoals Baby-Dry, premium Protection en Baby-Dry Pants. Wij hebben ze voor je op een rij gezet!

Deze tekst is verouderd, in juli 2017 is er een nieuwe blog geschreven over actuele Pampers merken. Bekijk de nieuwe blog over Pampers luiers

Pampers is het grootste luiermerk van Nederland. De luiers van Pampers zijn er in zes submerken: Premium Protection New Baby, New Baby Sensitive, Baby-Dry, Baby Dry Pants, Premium Protection Active Fit en Simply Dry. 

In dit artikel beschrijven we alle submerken afzonderlijk.

Pampers Premium Protection New Baby

 • Voor pasgeboren baby's
 • Urine-indicator om te zien of je baby geplast heeft
 • Beschikbaar in de maten 0, 1, 2 en 3
 • Prijs per luier (gemiddeld): €0,23

Pampers New Baby is de luier voor hele jonge baby's van 2 tot 7 kilo. De luier is zacht en ademend en zorgt dus voor veel comfort voor de gevoelige babyhuid. De luier absorbeert, door het Dual-Absorb Systeem, meer urine en dunne ontlasting. Daarnaast heeft de luier een urine indicator zodat je kan zien of je baby geplast heeft. Ook hebben deze luiers een navelvriendelijke uitsparing die je baby's gevoelige buikje beschermt

Pampers New Baby is gemaakt van superabsorberend materiaal dat de vocht langer vasthoudt en heeft overlappende en gewone kleefstrips zodat de luier de groeiende baby altijd perfect past. Pampers New Baby is er in de maten 0, 1, 2 en 3.

De New Baby luiers heten nu voluit Pampers Premium Protection New Baby. 

Meer over Pampers New Baby - Aanbiedingen van New Baby - Prijzen van New Baby

Pampers New Baby Sensitive

 • Voor pasgeboren baby's
 • Urine-indicator om te zien of je baby geplast heeft
 • Betere huidverzorging dan New Baby
 • Beschikbaar in de maten 1 en 2
 • Prijs per luier (gemiddeld): €0,27

Pampers New Baby Sensitive is de verbeterde (en duurdere) versie van New Baby. Ook deze luier is zacht en bedoeld voor hele jonge baby's van 2 tot 7 kilo. Ook New Baby Sensitive heeft een urine indicator zodat je kan zien of je baby geplast heeft.

Het verschil met New Baby is dat New Baby Sensitive tot 50% meer huidverzorgingsingrediënten en aloë bevat. Pampers New Baby Sensitive is er in de maten 1 en 2. 

Meer New Baby Sensitive - Aanbiedingen New Baby Sensitive - Prijzen New Baby Sensitive

Pampers Baby-Dry

 • Neemt extra veel vocht op
 • Beweegt mee en blijft op zijn plaats
 • Beschikbaar in de maten 2, 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6
 • Prijs per luier (gemiddeld): €0,35

Pampers Baby Dry is ontworpen om, de naam zegt het al, er voor te zorgen dat baby's droog blijven. De luier neemt dus veel vocht op. Door de extra absorberende zones wordt eventuele nattigheid snel van de huid van de baby gehaald zodat het huidje goed beschermd wordt tegen vocht en vuil en natuurlijk zacht blijft.

Door de goede vochtopname en de beweeglijkheid van de luier kan de luier tot 12 uur tegen lekken beschermen en kan uw baby een rustige droge nacht beleven. De luier is er voor baby's tot 27 kilo in de maten 2, 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6.

Meer over Pampers Baby-Dry - Aanbiedingen van Baby-Dry - Prijzen van Pampers Baby-Dry

Pampers Premium Protection Active Fit

 • Voor baby's tot peuters
 • Pampers’ droogste en best zittende luier
 • Beschikbaar in de maten 3, 3+, 4, 4+, 5 en 5+
 • Prijs per luier (gemiddeld): €0,37

Pampers Active Fit zijn luiers voor baby's en peuters van 4 tot 25 kilo. Deze luier zorgt er voor dat je kindje lekker door kan spelen. Het nieuwe super absorberende materiaal zorgt er namelijk voor dat de billetjes van je kindje droog blijven, terwijl de elastische zijkanten zorgen voor genoeg bewegingsvrijheid.

Pampers Active Fit wordt door Pampers zelf de droogste en best zittende Pamper genoemd. Daarnaast is Active Fit ook de duurste Pamper-variant. Active Fit is er in de maten 3, 3+, 4, 4+, 5 en 5+.

Sinds een tijdje heten deze luiers voluit Pampers Premium Protection Active Fit. Er is naast de naam ook wat aan de luiers veranderd. De Premium Protection luiers gaan minder hangen vergeleken met de vorige Active Fit luiers dankzij de absorberende micro-parels.

Meer over Pampers Active Fit - Aanbiedingen van Active Fit - Prijzen van Active Fit

Pampers Simply Dry

 • Budgetluier met een lage prijs
 • Vertrouwde droogheid
 • Beschikbaar in de maten 3, 4, 4+ en 5
 • Prijs per luier (gemiddeld): €0,22

Pampers Simply Dry wordt gezien als de "budgetluier" van Pampers, aangezien de prijs lager is dan bijvoorbeeld de Baby Dry.

Pampers Simply Dry is een absorberende luier voor nog drogere billetjes en geeft dankzij de elastische FLEX zijkanten extra bewegingsvrijheid. De luier is er in de maten 3, 4, 4+ en 5.

Meer over Pampers Simply Dry - Aanbiedingen van Simply Dry - Prijzen van Simply Dry

Pampers Baby Dry Pants

Pampers Baby Dry Pants

 • Luierbroekjes 
 • Gaan makkelijk aan en uit
 • Beschikbaar in de maten 4, 5 en 6
 • Prijs per luier (gemiddeld): €0,38

Pampers Baby Dry Pants zijn de luierbroekjes van Pampers en zijn er voor kindjes tot zo'n 35 kilo. Het grote voordeel is dat het verwisselen van de luier makkelijk en snel gaat.

Door de elastische en scheurbare zijkanten kan de luier makkelijk en zelfs staand verwisseld worden. De micro parels in deze luiers kunnen tot 30x hun eigen gewicht in vocht opnemen. Ook is deze luier extra ademend en zorgt hij goed voor de babyhuid dankzij de snelle absorptie. Pampers Baby Dry Pants zijn er in de maten 4, 5, en 6. Pampers Baby Dry Pants zijn de vervanger van Pampers Easy Up.

Meer over Pampers Baby Dry Pants - Aanbiedingen Pampers Baby Dry Pants - Prijzen Pampers Baby Dry Pants

Wellicht vind je dit ook interessant

Paasactie: win één van de 5 Pampers maandboxen! (Gesloten)

Tijdens de paasdagen maak je bij Luierinfo kans op een van in totaal vijf Pampers maandboxen naar keuze! De paashaas heeft eieren op ons website verstopt. Vind alle eieren, maak het juiste woord en win gratis luiers!

Onderdelen van de wasbare luier

Waar bestaan wasbare luiers, het ecologische alternatief voor wegwerpluiers eigenlijk uit? De luier, het overbroekje en meer.


Facebook

MEER OVER LUIERS

Luiers verwerkt tot brandstof: start-up wint prestigieuze prijs

Mannen verschonen luiers

Fabriek om luiers te recyclen

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!