Win 3x2 gratis tickets voor de Negenmaandenbeurs: winnaars bekend!

Wil jij dit voorjaar gratis naar de Negenmaandenbeurs? Luierinfo geeft 3x2 tickets weg voor het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. Doe mee en win!

Update 10 februari 2020: 

Jullie hebben massaal meegedaan aan de Negenmaandenbeurs-winactie. Uit de vele aanmeldingen hebben we 3 winnaars gekozen. De gelukkigen zijn: Miranda Hak, Elise Rozenberg en Sabina Otten-Beers

Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op en willen iedereen bedanken voor het meedoen! 

Spelregels Negenmaandenbeurs winactie

De Negenmaandenbeurs is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip bij ouders met baby's. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen als je een kindje verwacht of net hebt gekregen. Je vindt er van alles, niet alleen (de nieuwste) producten maar ook krijg je er stylingtips voor bijvoorbeeld de babykamer en kun je er laten informeren bij de vele masterclasses en workshops.

Negenmaandenbeurs sfeerimpressie

Tickets

De beurs vindt in 2020 plaats van 26 februari t/m 1 maart in RAI Amsterdam. Wil jij hier bij zijn? Luierinfo geeft 3x2 tickets weg! Het enige dat je hoeft te doen is UITERLIJK 9 februari je gegevens achterlaten in het winformulier onder dit artikel. 

Deze winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen! Maandag 10 februari kiezen we uit de inzendingen 3 winnaars.

Wellicht vind je dit ook interessant

Zit er een houdbaarheidsdatum op luiers?

Heb jij je wel eens afgevraagd of luiers een houdbaarheidsdatum hebben? Veel ouders weten niet zeker of oude luiers nog effectief zijn en dus zoeken we uit of je jaren geleden gekochte luiers nog steeds kunt gebruiken.

Luier verschonen - benodigdheden

Als je de luier van je kindje gaat verschonen is het handig om alle benodigdheden vast klaar te leggen. Welke producten heb je nodig bij het verschonen van een luier? 


Facebook

MEER OVER LUIERS

Uitslag winactie Negenmaandenbeurs 2020

Welke zwemluiers moet ik kopen?

Materialen wasbare luiers