Win 3x2 gratis tickets voor de Negenmaandenbeurs: winnaars bekend!

Wil jij dit voorjaar gratis naar de Negenmaandenbeurs? Luierinfo geeft 3x2 tickets weg voor het grootste evenement op het gebied van zwangerschap en baby's. Doe mee en win!

Update 10 februari 2020: 

Jullie hebben massaal meegedaan aan de Negenmaandenbeurs-winactie. Uit de vele aanmeldingen hebben we 3 winnaars gekozen. De gelukkigen zijn: Miranda Hak, Elise Rozenberg en Sabina Otten-Beers

Gefeliciteerd! We nemen contact met jullie op en willen iedereen bedanken voor het meedoen! 

Spelregels Negenmaandenbeurs winactie

De Negenmaandenbeurs is door de jaren heen uitgegroeid tot een begrip bij ouders met baby's. Het is de ideale plek om inspiratie op te doen als je een kindje verwacht of net hebt gekregen. Je vindt er van alles, niet alleen (de nieuwste) producten maar ook krijg je er stylingtips voor bijvoorbeeld de babykamer en kun je er laten informeren bij de vele masterclasses en workshops.

Negenmaandenbeurs sfeerimpressie

Tickets

De beurs vindt in 2020 plaats van 26 februari t/m 1 maart in RAI Amsterdam. Wil jij hier bij zijn? Luierinfo geeft 3x2 tickets weg! Het enige dat je hoeft te doen is UITERLIJK 9 februari je gegevens achterlaten in het winformulier onder dit artikel. 

Deze winactie is gesloten. Bedankt voor het meedoen! Maandag 10 februari kiezen we uit de inzendingen 3 winnaars.

Wellicht vind je dit ook interessant

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?

Je kind wordt niet automatisch zindelijk. Hier heb je zelf veel invloed op. Met onze tips wordt je kind hopelijk sneller zindelijk en hoef je geen luiers meer te kopen!

Huggies verkoopt weer luiers!

Huggies heeft sinds september 2017 weer luiers op de Nederlandse markt. De jaren daarvoor waren alleen Little Swimmers en DryNites van Huggies te koop. Het merk heeft per september 2017 dus ook weer babyluiers te koop.


Facebook

MEER OVER LUIERS

Unieke dagaanbieding Baby-Dry

Kleuters door juf uit luiers!

Luier van zeewier en algen: duurzaam en goed voor de huid