Zwitsal billendoekjes: voor billen, gezicht en handen

Zwitsal billendoekjes zijn populairder dan de babydoekjes van ieder ander merk. Een aantal submerken is bedoeld om billetjes mee te verzorgen, maar er zijn ook Zwitsal doekjes speciaal voor het gezicht en de handen. We zetten de voordelen van de verschillende Zwitsal billendoekjes op een rij.

Over Zwitsal billendoekjes

Zwitsal is voor veel mensen het bekendste merk op het gebied van babyverzorgingsproducten. Het bedrijf maakt al bijna een eeuw talloze producten voor jonge kinderen. Deze hebben stuk voor stuk unieke eigenschappen die goed zijn voor de kwetsbare babyhuid. 

Een van die producten zijn Zwitsal billendoekjes, die populairder zijn dan de babydoekjes van ieder ander merk. ​Dit komt deels door de bekendheid van het merk, maar anderzijds ook door de kwaliteit van de billendoekjes.

Submerken Zwitsal

Babydoekjes zijn voor ouders onmisbaar bij het verschonen van hun baby. Wat niet iedereen weet is echter hoe sterk de verschillende soorten doekjes onderling van elkaar verschillen. Zwitsal heeft vier soorten billendoekjes, met allemaal zo hun eigen (unieke) kenmerken:

Sensitive

Zwitsal Sensitive billendoekjes bevatten verzachtende olie & lotion en zijn gemaakt om de gevoelige babyhuid op een milde manier schoon te maken en te verzorgen.

Zwitsal billendoekjes Sensitive

Lotion

Zwitsal Lotion billendoekjes zijn zijn speciaal ontwikkeld om babybilletjes en billetjes van kleine kinderen op een milde manier schoon te maken en te verzorgen. Met Lotion billendoekjes voorkom je luieruitslag, huidirritaties en andere vervelende bijwerkingen van luiers en doekjes bij je kleintje. 

Maxi

Minder bekend zijn Maxi billendoekjes. Dit zijn extra grote doekjes met een zachte ribbelstructuur die zorgt voor meer grip en een effectieve reiniging.

Gevoelig huidje

Zwitsal Gevoelig Huidje Billendoekjes zijn speciaal ontwikkeld voor gevoelige babyhuidjes. en zijn verrijkt met zinkzalfbestanddelen.

Snoetenpoetsers​

Snoetenpoeters van Zwitsal zijn speciaal bedoeld om gezichten mee af te vegen. Ze zorgen voor een milde reiniging en beschermen de huid tegen uitdroging.

Zwitsal billendoekjes aanbiedingen

Welke babydoekjes van Zwitsal je ook nodig hebt: op Luierinfo vind je altijd de doekjes die jij zoekt. Op de merkenpagina's lees je alles over de verschillende eigenschappen en bij de Zwitsal billendoekjes aanbiedingen zie je dagelijks alle Zwitsal acties in één overzicht. 

Wellicht vind je dit ook interessant

Zwemluiers - info en merken

Waarom gebruik je zwemluiers, welke  merken zijn er, wat zijn de verschillen en waar zijn ze te koop?

Hoeveel luiers zaten er in de buis? Antwoord winactie Negenmaandenbeurs

Hoeveel luiers zaten er in de buis van Luierinfo.nl op de Negenmaandenbeurs 2020 in RAI Amsterdam? We ontvingen meer dan 9000 antwoorden op die vraag. Hieronder lees je het antwoord!


Facebook

MEER OVER LUIERS

Pampers maandboxen bij AH

Luierbank deelt miljoen luiers uit aan ouders in geldnood

Luier verschonen - benodigdheden