Zwitsal luiers

Vanaf oktober 2017 verkoopt Zwitsal luiers. De luiers zijn ongeparfumeerd, maar je kunt de kenmerkende Zwitsalgeur toevoegen met een apart Zwitsal geurbuiltje.

Zwitsal luiers te koop in 7 maten!

Zwitsal luiers zijn in 7 verschillende maten te koop, namelijk maat 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. Zwitsal zegt het volgende over de luiers: "Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden. Daarom hebben wij al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kindje zowel overdag als 's nachts langdurig droog."

Zwitsal luiers alle maten

Ervaring met babyverzorgingsproducten

Zwitsal luiers eigenschappen

Zwitsal heeft bijna een eeuw ervaring met babyverzorgingsproducten, zoals Zwitsal babydoekjes. Zij hebben bij de ontwikkeling van Zwitsal luiers gebruik gemaakt van deze ervaring.

"De luiers zijn ideaal voor de tere huid van baby's en jonge kinderen. Ze zijn zeer zacht, waarbij langdurige droogheid wordt gecombineerd met maximaal draagcomfort. Dankzij de hoog opstaande, zachte randjes en sterke absorptie blijven de billetjes van de baby langdurig droog en worden mogelijke lekkages tegengegaan. Dat is ideaal voor overdag, maar zeker ook ’s nachts."

Exclusief bij Ahold (AH, BOL en Etos)

Zwitsal luiers zijn exclusief verkrijgbaar bij de Ahold-winkels Albert Heijn, BOL en Etos. Zwitsal heeft hier bewust voor gekozen:  

"De brede distributie en de krachtige retailformule van een supermarkt, een drogist en een online kanaal, waren voor Zwitsal de belangrijkste redenen om de luiers exclusief via AH, ah.nl, Etos en bol.com aan te bieden."

Zwitsal Zacht & Zeker


Wellicht vind je dit ook interessant

Kosten: wegwerp vs. wasbare luiers

Er zijn verschillende soorten luiers. Luiers die je opnieuw kunt gebruiken door ze te wassen en de wegwerpluier. Welke is het handigst en welke luier is het goedkoopst?

Luiers en milieuvriendelijkheid

Luiers zijn niet milieuvriendelijk. Gelukkig zijn er initiatieven om luiers milieuvriendelijker te maken. 


Facebook

MEER OVER LUIERS

EOS: "Drie luiers per dag!"

Mannen verschonen luiers

Proefpakket C1000 luiers

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!

Wil je elke week op de hoogte worden gehouden van de beste aanbiedingen en acties? Schrijf je dan nu in voor onze gratis nieuwsbrief!