Pampers

Pampers is de best verkochte luier in Nederland. Pampers heeft luiers voor baby's en kleine kinderen in verschillende submerken. Op deze pagina vind je alle informatie over Pampers luiers. Lees meer over alle eigenschappen en ontdek welke maat jouw baby nodig heeft. Of ga direct naar alle Pampers aanbiedingen

Merk: Pampers
Maten: -, 0, 1, 2, 3, 3+, 3-4, 4, 4+, 4-5, 5, 5+, 5-6, 6, 6+, 7, 8, x
Website www.pampers.nl
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen 446 Aanbiedingen

Pampers in de aanbieding

Pampers, in 1961 op de markt gebracht door de multinational Procter & Gamble, is de bestverkochte luier in Nederland en België. Of je nu wel of geen kinderen hebt: de merknaam doet bij iedereen wel een belletje rinkelen. Naast luiers, die door veel mensen ook gewoon "Pampers" worden genoemd, zijn ook de babydoekjes van Pampers populair. Zowel de babydoekjes als de verschillende luiermerken van Pampers zijn regelmatig in de aanbieding.

Pampers aanbiedingen in de winkel

Pampers wegwerpluiers 

De originele wegwerpluier van Pampers onderging sinds zijn introductie begin jaren '60 geleidelijk een groot aantal veranderingen. Wist je bijvoorbeeld dat de luiers van Pampers al sinds de jaren '70 van de vorige eeuw plakstrips hebben in plaats van de originele spelden? Het was een belangrijke verbetering voor veel ouders omdat ze daarvoor niet makkelijk konden controleren of hun baby geplast of gepoept had.

Andere vernieuwen stammen uit de jaren '80, toen de fabrikant Pampers luiers voorzag van absorberende gelmaterialen, elastiek rond de benen en een zachtere voering. Iedere vernieuwing deed de Pampers een stukje meer lijken op de luiers die ze nu zijn.

Pampers geschiedenis

Populairste luiers van Pampers

Pampers heeft verschillende submerken luiers en luierbroekjes voor baby’s en jonge kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. Voor de pasgeboren zijn er New Baby luiers die vrijwel alle poep en plas tegenhouden; voor de peuters en kleuters van een paar jaar oud voor wie zindelijkheid steeds dichterbij komt zijn er de luierbroekjes. Er zijn verschillende submerken op de markt met ieder hun eigen unieke eigenschappen. Hieronder vind je een overzicht van alle Pampers submerken. 

Voor elk submerk lopen er dusdanig veel acties dat je de luiers als je het slim aanpakt goedkoop kunt kopen. Luierinfo houdt alle reclames in de gaten, zodat je alle aanbiedingen met elkaar kunt vergelijken. De luiers van de verschillende submerken van Pampers zijn altijd wel ergens in de aanbieding met kortingen van 50% of meer. De bekendste submerken zijn:

  • Pampers Baby Dry
  • Pampers Premium Protection
  • Pampers Pure Protection

Vanwege hun populariteit is er altijd wel ergens een aanbieding van deze submerken te vinden. Bij Baby Dry en Premium Protection kun je denken aan tientallen tot ruim honderd acties per week. Maandboxen zijn in de aanbieding vaak 33% goedkoper, maar winkels hebben ook vaak 1+1 of 2+1 gratis-acties.

Pampers aanbiedingen en eigenschappen.

Pampers luiers zijn relatief duur

Vanwege die populariteit zijn vrijwel alle submerken elke week wel ergens in de aanbieding. Dat is maar goed ook, want de luiers zijn relatief duur in vergelijking met die van andere luiermerken. Sterker: Pampers zijn gemiddeld genomen de duurste luiers op de Nederlandse en Belgische markt. Alleen voor sommige soorten ecologische, duurzame luiers betaal je meer. 

De gemiddelde standaardprijs van Pampers Baby Dry ligt bijvoorbeeld tussen de € 0,26 en € 0,45 per luier, afhankelijk van de maat. Pampers Premium Protection luiers zijn nog iets duurder en Premium Protection Pants luierbroekjes kosten tot bijna een euro per stuk. Iedere Pamper aanbieding is dus het bekijken waard. 

Pampers aanbiedingen.

Aanbod van Pampers: online en in de winkel

Pampers vind je vanwege hun populariteit in veel winkels. Niet alleen bij Albert Heijn, Etos of Kruidvat, maar ook in webshops en warenhuizen zoals Wehkamp. Andere winkels die vaak goede Pampers aanbiedingen hebben zijn Bol.com, Plein, BabyDrogist.nl en Drogisterij.net

Omdat Pampers veel verschillende verpakkingen fabriceert – van maandboxen tot zelfs gigapakken – berekenen wij altijd de prijs per luier, zodat je snel de goedkope opties ziet. 

Pampers aanbieding overzicht submerken

Over het algemeen ben je het voordeligst uit als je maandboxen Pampers koopt in plaats van standaard pakken. Om dit zeker te weten raden we aan om altijd naar de prijs per luier te kijken.

Tot 80% korting op luiers

Er zijn wekelijks honderden (sub)merken, maten en verpakkingen Pampers in de aanbieding. Soms bedraagt de korting ‘slechts’ 20 of 30%, maar het voordeel op de meeste submerken loopt meestal wel ergens op tot 50%. Er zijn soms zelfs uitschieters tot 75 of 80% korting! Daarnaast adverteren winkels vaak met 2+1 of 1+1 gratis-acties en stapelkorting.

Kun je niet wachten op megakorting? Online zijn de maandboxen van veel luiers vaak standaard met 20% korting te koop.

Pampers luierbroekjes

Pampers luierbroekjes worden steeds populairder. Ze zijn als een broekje aan te trekken en vaak een goed begin van het zindelijk worden van je kindje. Pampers heeft in dit kader Baby-Dry Pants en Premium Protection Pants gefabriceerd. Beide submerken zijn razend populair en daarom regelmatig in de aanbieding. Op maandboxen krijg je dan tot 50% korting en op standaard pakken gelden 2+1 gratis-acties of stapelkortingen.

Pampers Splashers - de zwemluiers van Pampers

En dan zijn er nog de zwemluiers. Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die zijn ontworpen voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret. Splashers zijn vooral tijdens vakantieperiodes in de aanbieding, je krijgt dan meestal 33 á 50% korting. Als je slim bent koop je de zwemluiers in een ander seizoen: dan kan het voordeel oplopen tot 75 of 80%! 

Pampers Babydoekjes

De babydoekjes van Pampers zijn verkrijgbaar in verschillende series. De meest populaire series zijn:

  • Pampers Fresh Clean Babydoekjes
  • Pampers Sensitive Babydoekjes
  • Pampers Babydoekjes Aqua Pure
  • Pampers Babydoekjes Pure Coconut
  • Pampers New Baby Sensitive Babydoekjes
  • Pampers Natural Clean Babydoekjes
  • Pampers Naturals Billendoekjes

De babydoekjes zijn regelmatig in de aanbieding en dus voor een lage prijs te verkrijgen. Op onze website vergelijken we de prijzen van de babydoekjes van Pampers bij verschillende winkels door de prijzen uit te drukken in de prijs per 100 babydoekjes. Hierdoor kun je de verschillende prijzen goed met elkaar vergelijken. 

Submerken van Pampers

Active Baby Dry

Pampers Active Baby Dry is speciaal gemaakt voor de wat actievere baby's die wel graag Baby Dry luiers dragen. De luier is voorzien van een verbeterde droog laag en is iets ruimer rondom de beentjes. 

Active Fit

Als je baby eenmaal gaat bewegen is het moeilijk om hem nog af te stoppen. Pampers Active Fit luiers zijn ideaal voor baby's die de wereld beginnen te ontdekken en willen genieten van hun bewegingsvrijheid. Active Fit luiers zorgen voor een comfortabel gevoel bij je kindje.

 

Baby Dry

Pampers Baby Dry is ontworpen om baby's droog te houden. Door de goede vochtopname en de beweeglijkheid  kan de luier tot 12 uur tegen lekken beschermen

Baby Dry Night Pants

Het merk Pampers Baby Dry Night Pants is dé perfecte luier van Pampers om lekken 's nachts te voorkomen. Door de 360° pasvorm sluit het luierbroekje zich goed aan aan het buikje van je kindje. 

Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn gemaakt om je kindje droog te houden. Wat deze luier onderscheidt van de gewone Pampers Baby-Dry, is dat dit luierbroekjes zijn.

Het verwisselen van een luier was nog nooit zo gemakkelijk.

Easy Up

Pampers Easy Up broekjes zijn luierbroekjes van Pampers. In 2016 zijn ze vervangen door Baby-Dry Pants.

Harmonie

Pampers Harmonie, voorheen bekend als Pampers Pure Protection, beschermen de gevoelige huid van je baby en bieden de droogheid van Pampers. De luiers zijn voorzien van een Pampers urine-indicator.

Harmonie Hybrid extra toplaag

Pampers heeft twee soorten wergwerpbare toplagen geproduceerd. De standaard absorptie toplaag en de extra absorptie toplaag. De extra absorbtie toplaag zijn bijvoorbeeld goed om 's nachts te gebruiken. 

Harmonie Hybrid luiers

Pampers Harmonie Hybrid is een deels wasbare luier van Pampers. De luier is wasbaar en de toplaag is wegwerpbaar, daarom heet de luier ook Hybrid. De wasbare luiers zijn geschikt voor baby's van 3 tot 16 kg. De herbruikbare, waterdichte luier heeft dubbele beschermrandjes die aansluiten rond de beentjes waarmee lekker tegen wordt gegaan. De sluitingen zijn verstelbaar met behulp van drukknoopjes waardoor de luiers mee groeien met je baby.

Harmonie Hybrid standaard toplaag

Pampers heeft twee soorten wergwerpbare toplagen geproduceerd. De standaard absorptie toplaag en de extra absorptie toplaag. De extra absorbtie toplaag zijn bijvoorbeeld voor s'nachts goed te gebruiken. 

Harmonie Pants

Pampers Harmonie Pants luierbroekjes zijn geschikt voor de gevoelige babyhuid. Ze bevatten plantaardige materialen zoals katoen en houden je baby tot 12 uur lang droog!

New Baby

Pampers New Baby is de luier voor heel jonge baby's. De luier absorbeert meer urine en dunne ontlasting.

New Baby Sensitive

Pampers New Baby Sensitive is gericht op de gevoelige huid van uw pasgeboren baby.

Premium Care

Pampers Premium Care luiers hebben dankzij de DryMax technologie een ongekend absorberend vermogen en zijn comfortabel met de zachtheid van katoen.

Premium Protection

Pampers Premium Protection is de luier die je baby de beste bescherming van Pampers geeft. De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier moet verschonen.

Premium Protection Pants

Pampers Premium Protection Pants zijn eenvoudig aan te trekken en daarnaast zacht voor de huid. De luierbroekjes laten lucht circuleren binnen het broekje voor een droge huid die kan ademen en houden vocht vast om je baby tot 12 uur lang droog te houden

Pure Protection

Pampers Pure Protection beschermen de gevoelige huid van je baby en bieden de droogheid van Pampers. De luiers zijn voorzien van Pampers urine-indicator.

Simply Dry

Pampers Simply Dry wordt gezien als de budgetluier van Pampers en is in 2017 vervangen door Pampers Sleep & Play.

Sleep & Play

Pampers Sleep & Play luiers zijn de goedkoopste Pampers luiers.

Splashers

Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die zijn ontworpen voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret.

LuierBlog

Hoe maak je van een luier een mondkapje?

Facebook