Pampers

Pampers is de best verkochte luier in Nederland. Pampers heeft luiers voor baby's en kleine kinderen in verschillende submerken. Op deze pagina vind je alle informatie over Pampers luiers. Lees meer over alle eigenschappen en ontdek welke maat jouw baby nodig heeft. Of ga direct naar alle Pampers aanbiedingen

Merk: Pampers
Maten: 0, 1, 2, 3, 3+, 3-4, 4, 4+, 4-5, 5, 5+, 5-6, 6, 6+, 7, 8
Website www.pampers.nl
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen 492 Aanbiedingen

Pampers werd in 1961 geïntroduceerd door de multinational Procter & Gamble, en is al decennialang het populairste luiermerk ter wereld. De originele wegwerpluier van Pampers onderging sinds zijn introductie begin jaren '60 geleidelijk een groot aantal veranderingen.

Pampers innoveert

Wist je bijvoorbeeld dat de luiers van Pampers al sinds de jaren '70 van de vorige eeuw plakstrips hebben in plaats van de originele spelden? Het was een belangrijke verbetering voor veel ouders omdat ze daarvoor niet makkelijk konden controleren of hun baby geplast of gepoept had.

Andere vernieuwen stammen uit de jaren '80, toen de fabrikant Pampers luiers voorzag van absorberende gelmaterialen, elastiek rond de benen en een zachtere voering. Iedere vernieuwing deed de Pampers een stukje meer lijken op de luiers die ze nu zijn.

Pampers geschiedenis

Populairste luiers

Met Pampers Premium Protection en Pampers Baby Dry als grootste uithangborden zijn Pampers vandaag de dag met afstand de populairste luiers onder ouders. Er zijn ongeveer vijftien verschillende submerken op de markt met ieder hun eigen unieke eigenschappen.

Hieronder vind je een overzicht van alle Pampers submerken. Lees meer over alle maten en bekijk of de luiers geschikt zijn voor je baby. Als klap op de vuurpijl zie je direct alle actuele aanbiedingen!

Submerken van Pampers

Active Baby Dry

Pampers Active Baby Dry is speciaal gemaakt voor de wat actievere baby's die wel graag Baby Dry luiers dragen. De luier is voorzien van een verbeterde droog laag en is iets ruimer rondom de beentjes. 

Active Fit

Als je baby eenmaal gaat bewegen is het moeilijk om hem nog af te stoppen. Pampers Active Fit luiers zijn ideaal voor baby's die de wereld beginnen te ontdekken en willen genieten van hun bewegingsvrijheid. Active Fit luiers zorgen voor een comfortabel gevoel bij je kindje.

Baby Dry

Pampers Baby Dry is ontworpen om baby's droog te houden. Door de goede vochtopname en de beweeglijkheid  kan de luier tot 12 uur tegen lekken beschermen

Baby Dry Night Pants

Het merk Pampers Baby Dry Night Pants is dé perfecte luier van Pampers om lekken 's nachts te voorkomen. Door de 360° pasvorm sluit het luierbroekje zich goed aan aan het buikje van je kindje. 

Baby-Dry Pants

Pampers Baby-Dry Pants luierbroekjes zijn gemaakt om je kindje droog te houden. Wat deze luier onderscheidt van de gewone Pampers Baby-Dry, is dat dit luierbroekjes zijn.

Het verwisselen van een luier was nog nooit zo gemakkelijk.

Easy Up

Pampers Easy Up broekjes zijn luierbroekjes van Pampers. In 2016 zijn ze vervangen door Baby-Dry Pants.

Harmonie

Pampers Harmonie, voorheen bekend als Pampers Pure Protection, beschermen de gevoelige huid van je baby en bieden de droogheid van Pampers. De luiers zijn voorzien van een Pampers urine-indicator.

Harmonie Pants

Pampers Harmonie Pants luierbroekjes zijn geschikt voor de gevoelige babyhuid. Ze bevatten plantaardige materialen zoals katoen en houden je baby tot 12 uur lang droog!

New Baby

Pampers New Baby is de luier voor heel jonge baby's. De luier absorbeert meer urine en dunne ontlasting.

New Baby Sensitive

Pampers New Baby Sensitive is gericht op de gevoelige huid van uw pasgeboren baby.

Premium Care

Pampers Premium Care luiers hebben dankzij de DryMax technologie een ongekend absorberend vermogen en zijn comfortabel met de zachtheid van katoen.

Premium Protection

Pampers Premium Protection is de luier die je baby de beste bescherming van Pampers geeft. De verkleurende urine-indicator laat je weten wanneer je de luier moet verschonen.

Premium Protection Pants

Pampers Premium Protection Pants zijn eenvoudig aan te trekken en daarnaast zacht voor de huid. De luierbroekjes laten lucht circuleren binnen het broekje voor een droge huid die kan ademen en houden vocht vast om je baby tot 12 uur lang droog te houden

Pure Protection

Pampers Pure Protection beschermen de gevoelige huid van je baby en bieden de droogheid van Pampers. De luiers zijn voorzien van Pampers urine-indicator.

Simply Dry

Pampers Simply Dry wordt gezien als de budgetluier van Pampers en is in 2017 vervangen door Pampers Sleep & Play.

Sleep & Play

Pampers Sleep & Play luiers zijn de goedkoopste Pampers luiers.

Splashers

Pampers Splashers zijn wegwerpbare zwemluiers die zijn ontworpen voor waterpret bij het zwembad, strand, waterpark en andere waterpret.

LuierBlog

Pampers Nog Even Dagen

Facebook