Bumblies

Deze luiers zijn helaas niet meer verkrijgbaar en zijn vervangen door luiers van het merk Bonbébé. Bekijk de luiers van Bonbébé.

Bumblies luiers

Bumblies luiers 

Bumblies luiers waren tot en met het najaar van 2019 de huismerk luiers van Superunie supermarkten. Tegenwoordig zijn de luiers verkrijgbaar onder het merk Bonbébé. Bumblies luiers werden verkocht bij oa Plus, Boni, COOP, Deen, Hoogvliet en Poiesz. Hoewel ze minder bekend waren dan de grootste luiermerken waren Bumblies populair bij de bezoekers van deze supermarkten. 

Maten Bumblies luiers

Bumblies luiers waren verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. Dit maakte ze geschikt voor baby's, peuters en kleuters met een gewicht van 2 t/m 30 kg. Daarnaast waren er de Bumblies luierbroekjes, die in de maten 5 en 6 te koop waren. 

Merk: Bumblies
Maten: 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 6
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen Nu geen aanbieding
Bumblies luiers

Submerken van Bumblies

Bumblies luierbroekjes

Luierbroekjes

Bumblies is het huismerk van Superunie supermarkten. Bumblies luierbroekjes worden hierdoor verkocht bij oa Boni, COOP, Deen, Hoogvliet, Jan Linders, Spar, Vomar en Poiesz.

Bumblies luiers

Luiers

Bumblies is het huismerk van Superunie supermarkten. Bumblies luiers worden hierdoor verkocht bij oa Boni, COOP, Deen, Hoogvliet, Jan Linders, Spar, Vomar en Poiesz.

LuierBlog

EOS: "Drie luiers per dag!"

Facebook