Bumblies

Bumblies luiers

Bumblies luiers 

Bumblies luiers zijn de huismerk luiers van Superunie supermarkten. Bumblies luiers worden hierdoor verkocht bij oa Plus, Boni, COOP, Deen, Hoogvliet en Poiesz. Hoewel ze minder bekend zijn dan de grootste luiermerken zijn Bumblies populair bij de bezoekers van deze supermarkten. Gelukkig zijn ze ook online te koop, waardoor je ze vanuit elke woonplaats eenvoudig in huis kunt halen. 

Maten Bumblies luiers

Bumblies luiers zijn verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. Dit maakt ze geschikt voor baby's, peuters en kleuters met een gewicht van 2 t/m 30 kg. Daarnaast zijn er de Bumblies luierbroekjes, die in de maten 5 en 6 te koop zijn. 

Bumblies aanbiedingen

Wil je profiteren van Bumblies luiers aanbiedingen? Op onze site vind je elke dag de luier aanbiedingen van alle supermarkten. 

Merk: Bumblies
Maten: 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 6
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen Nu geen aanbieding
Bumblies luiers

Submerken van Bumblies

Bumblies luierbroekjes

Luierbroekjes

Bumblies is het huismerk van Superunie supermarkten. Bumblies luierbroekjes worden hierdoor verkocht bij oa Boni, COOP, Deen, Hoogvliet, Jan Linders, Spar, Vomar en Poiesz.

Bumblies luiers

Luiers

Bumblies is het huismerk van Superunie supermarkten. Bumblies luiers worden hierdoor verkocht bij oa Boni, COOP, Deen, Hoogvliet, Jan Linders, Spar, Vomar en Poiesz.

LuierBlog

Bekende sporters helpen met plaatsen verschoontafels in herentoiletten

Facebook