Kruidvat luiers

Kruidvat

Kruidvat luiers

Kruidvat meegroeiluiers, zwembroekjes, newborn en luierbroekjes zijn luiers van het huismerk van drogisterij keten Kruidvat. De luiers hebben een goede kwaliteit en zijn al meerdere malen in onafhankelijke tests zeer positief beoordeeld.

Merk: Kruidvat
Maten: 0, 1, 2, 2-3, 3, 3-4, 4, 4+, 4-5, 5, 5+, 6, 6+
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen 9 Aanbiedingen
Kruidvat luiers

Kruidvat fabriceert en verkoopt al jarenlang eigen luiers en luierbroekjes. Er zijn op dit moment vijf verschillende submerken op de markt. Dit zijn: 

De luiers van Kruidvat behoren tot de populairste luiers bij het publiek. Ze worden kwalitatief goed beoordeeld en zijn minder duur dan de bekendere luiers van Pampers en Zwitsal. 

Submerken van Kruidvat

Kruidvat Droog & Flexibel

Droog & Flexibel

Kruidvat Droog & Flexibel luiers houden de billetjes van je baby langdurig droog. Vocht wordt snel opgenomen door de drie absorberende kanalen in de kern en wordt gelijkmatig verspreid door deze kern. De luiers zijn zacht voor de huid en prettig om te dragen.

Kruidvat Droog & Vertrouwd

Droog & Vertrouwd

Kruidvat Droog & Vertrouwd zijn luiers van het huismerk van drogisterij keten Kruidvat. De Kruidvat Droog & Vertrouwd luiers zijn superzacht en hebben een uitstekend absorberende kern en anti-lekrandjes.

Kruidvat Luierbroekjes

Luierbroekjes

Kruidvat Luierboekjes zijn ontwikkeld voor kinderen die zindelijk proberen te worden of niet meer willen liggen bij het verschonen.

kruidvat

Luiers

Kruidvat luiers houden de billen van je baby lang droog. Vocht wordt snel opgenomen door de drie absorberende kanalen in de kern. 

Kruidvat Newborn

Newborn

Kruidvat Newborn Luiers zijn voorzien van superstretch zijkanten en extra zachte beenelastiekjes. De luier heeft een uitsparing ter hoogte van de navel, zodat het naveltje de eerste week optimaal kan drogen. 

Kruidvat zwembroekjes

Zwembroekjes

De zwembroekjes zijn geschikt voor op het strand of thuis in de tuin, maar ook ideaal tijdens het baby- en peuter zwemmen.

LuierBlog

Bekende sporters helpen met plaatsen verschoontafels in herentoiletten

Facebook