Pampers Premium Protection

Luiermerk: Pampers
Submerk:Premium Protection
Maten: 0, 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 5+, 6
Website www.pampers.nl
Type: Luiers
Soort luier: Wegwerp
Mileuvriendelijk Nee
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen 57 Aanbiedingen

Bestel online

Over Pampers Premium Protection

Over Pampers Premium Protection

Pampers Premium Protection is de luier die je baby de beste bescherming van Pampers geeft. Op deze pagina lees je meer over de unieke eigenschappen van een van de bestverkochte luiers op de markt.

Eigenschappen Pampers Premium Protection

Pampers introduceerde in het voorjaar van 2017 de Premium Protection lijn. De luier werd een groot succes en in korte tijd razend populair bij het grote publiek. Premium Protection luiers kenmerken zich door de volgende eigenschappen: 

  • De luiers zijn gemaakt van superzachte materialen
  • De drie absorberende kanalen verdelen het vocht gelijkmatig waardoor je baby lang droog blijft
  • De absorptie laag leidt vocht en zachte ontlasting weg van je baby's gevoelige huid
  • De urine-indicator laat je weten wanneer je baby verschoond moet worden
  • De zacht en rekbare zijkanten zorgen er voor dat de luiers goed op zijn plaats blijft zitten en zich aanpast aan de beweging van je kind
  • Maat 1 en 2 hebben een navelvriendelijke uitsparing
     

Het superzachte materiaal waarvan Premium Protection luiers zijn gemaakt zorgt ervoor dat de kwetsbare babyhuid goed wordt beschermd. Uniek is ook de urine-indicator, die blauw wordt bij nattigheid en je dus laat weten wanneer de luier vervangen zou kunnen worden. 

Soorten en maten Premium Protection

Premium Protection luiers zijn verkrijgbaar in de maten 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 5+ en 6. Vanwege de vele maten zijn ze geschikt voor baby's en kinderen met een gewicht van 2 t/m 30 kg. In de tabel hieronder zie je welke maat Premium Protection baby nodig heeft. 

Aanbiedingen Pampers Premium Protection

Premium Protection luiers zijn altijd wel ergens in de aanbieding. Gelukkig maar, want ze zijn zoals alle Pampers submerken relatief duur in vergelijking met andere merken; je betaalt al snel het dubbele in vergelijking met luiers van goedkopere luiermerken. Het is dus raadzaam te wachten op een goede Pampers aanbieding.

Winkelaanbod Premiun Protection

Daar hoef je gelukkig nooit lang op te wachten; er zijn wekelijks tientallen Premium Protection acties bij meerdere online webshops, supermarkten en drogisterijen. Vanwege het enorme aanbod aan deze luier betekent een actie niet automatisch een goede deal. Aanbiedingen zijn er in veel verschillende vormen en kortingspercentages variëren grofweg gezien tussen de 20 en 75%!

Op onze website houden we de kortingsacties en reclames voor je bij zodat jij de beste deal kunt maken. 

Prijzen Pampers Premium Protection

De prijzen van Premium Protection luiers liggen relatief hoog. De luier is zoals gezegd verkrijgbaar in de maten 1 t/m 6. De prijs van de verschillende maten is gelijk, maar de verpakkingen van de kleinere maten bevatten meer luiers. Dit betekent dat de prijs per luier bij de kleinste maten het laagst is.

De grootste maten zijn grofweg gezien ongeveer net zo duur als de andere Pampers submerken. De prijs is vergelijkbaar met Pampers Baby Dry, die andere populaire Pamper luier. 

De gemiddelde prijs van Pampers Premium Protection ligt afhankelijk van de maat tussen de € 0,28 en € 0,79 per luier. Het merk is dus niet goedkoop, maar de korting op de kleinere maten is regelmatig 50% terwijl de grotere maten met 33% korting worden verkocht. Met de juiste timing bespaar je dus al snel tientallen centen per luier! 

Prijs per luier

We vermelden we bij elke luier aanbieding altijd de prijs per luier, zodat je altijd direct ziet of een actie de moeite waard is, ongeacht de grootte van de verpakking. 

Benieuwd naar de beste Pampers Premium Protection aanbieding? Kies een maat en bekijk alle acties. Meer informatie vind je op de pagina met alle luier merken. Niet overtuigd? Kijk op de pagina met alle Pampers aanbiedingen voor andere submerken.  

Pampers Premium Protection verpakkingen

 

Andere submerken van Pampers

Naast Premium Protection heeft Pampers nog andere sub-merken, namelijk Baby-Dry Pants, New Baby Sensitive, Simply Dry, Sleep & Play, Splashers, Harmonie Pants, Harmonie, Easy Up, Baby Dry Night Pants, New Baby, Premium Protection Pants, Pure Protection, Active Fit, Active Baby Dry, Premium Care, Baby Dry, Harmonie Hybrid luiers, Harmonie Hybrid standaard toplaag, Harmonie Hybrid extra toplaag.

LuierInfo

Luieruitslag, informatie en tips

LuierBlog

Pampers Nog Even Dagen