Zwitssal luiers

Zwitsal

Zwitsal logo

Zwitsal luiers zijn lekker zacht, blijven lang droog en zitten comfortabel. Ongeparfumeerd, met apart geurbuiltje voor de echte Zwitsal-geur!

Merk: Zwitsal
Maten: 1, 2, 3, 4, 4+, 5, 6
Website www.zwitsal.nl
Prijs:Overzicht
Aanbiedingen 8 Aanbiedingen
Zwitsal logo

De luiers van Zwitsal zijn lekker zacht, blijven lang droog en zitten comfortabel. Bovendien zijn ze ongeparfumeerd, maar is er desondanks de mogelijkheid om de kenmerkende Zwitsalgeur toe te voegen met een apart Zwitsal geurbuiltje.

Maten

Zwitsal luiers zijn in 7 verschillende maten verkrijgbaar, maat 1, 2, 3, 4, 4+, 5 en 6. "Babybilletjes zijn heerlijk zacht en dat willen we graag zo houden", aldus het bedrijf. "Wij hebben al onze kennis over babyverzorging gebruikt om een zachte en comfortabele luier te ontwikkelen. Zwitsal luiers houden de billetjes van je kind zowel overdag als 's nachts langdurig droog." 

Luiers van Zwitsal zijn exclusief verkrijgbaar bij de Ahold-winkels Albert Heijn, BOL en Etos. Het bedrijf heeft hier bewust voor gekozen.

Submerken van Zwitsal

zwitsal

Luiers

Zwitsal Luiers zijn lekker zacht, blijven lang droog en zitten comfortabel. Ongeparfumeerd, met apart geurbuiltje voor de echte Zwitsal-geur!

  • Soort luierLuiers
  • Gewicht kind2 Kg - 30 Kg
  • Maten1, 2, 3, 4, 4+, 5, 6
  • Aanbiedingen8 aanbiedingen

LuierBlog

Luiers uit het buitenland: Makkelijk en voordelig!

Facebook