VACATURE | (Online) Marketeer bij Luierinfo.nl in Amsterdam

Deze vacature is op dit moment vervult. 

Ben jij een creatieve en zelfstandige Online Marketeer? Wil je werken voor een informeel en snel groeiend bedrijf met veel aandacht voor een goede werk/privé-balans? Dan is de vacature Online Marketeer bij Luierinfo.nl iets voor jou!

Luierinfo.nl is een website van Jaspers Media. Jaspers Media exploiteert een tiental websites in binnen- en buitenland en bereikt maandelijks meer dan 1 miljoen mensen. Bij Jaspers Media gaat het hebben van plezier in je werk hand in hand met hard werken en jezelf continu ontwikkelen.

Luierinfo.nl is de grootste en meest bezochte informatieve website over luiers en babydoekjes. Voor veel jonge ouders is ons platform het startpunt voor het kopen van geschikte babyluiers. Door de vergelijking van merken, prijzen en aanbiedingen is Luierinfo.nl elke dag vernieuwend en relevant. Luierinfo.nl heeft rond de 90.000 bezoekers en 400.000 pageviews per maand en dit aantal groeit gestaag.

Als Online Marketeer voor Luierinfo.nl ben je verantwoordelijk voor de online marketingstrategie en zorg je er voor dat Luierinfo.nl nog meer jonge ouders bereikt. Door jouw digitale vakkennis en positieve drive draag je bij aan de groei van Luierinfo.nl. Je bent verantwoordelijk voor het opzetten, rapporteren en optimaliseren van onze social media activiteiten. Je zet samen met onze partners succesvolle online campagnes op. Je zorgt voor (online) exposure in diverse media en natuurlijk help je ook mee met het up-to-date houden van de website, want met je vlotte pen zorg je regelmatig voor nieuwe content.

Daarnaast:

• heb je minimaal HBO werk- en denkniveau

• heb je met veel passie enkele jaren ervaring opgedaan in een online marketingfunctie

• ben je expert op het gebied van social media zoals Facebook, Instagram en Twitter

• weet je hoe een website werkt en kan je overweg met content management systemen

• kun je op basis van data analyses de juiste acties ondernemen om luierinfo.nl succesvoller te maken

• werk je resultaatgericht en met een positieve drive

• heb je affiniteit met onze doelgroep

• beheers je naast de Nederlandse ook de Engelse taal

Naast Luierinfo.nl ben je ook betrokken bij andere websites van Jaspers Media en werk je mee aan de internationale expansie van verschillende websites.

Wij bieden:

Een functie met veel eigen verantwoordelijkheid, waarin je de ruimte krijgt om je creatieve ideeën uit te werken tegen een passend salaris inclusief bonusregeling. Het gaat hier om een functie van 32 tot 36 uur per week. Hoewel we het belangrijk vinden dat je binnen kantoortijden regelmatig te vinden bent op kantoor is het mogelijk om tijd- en plaats ongebonden te werken, waardoor je je werk en privé goed op elkaar kunt laten aansluiten.

Interesse?

Interesse in deze functie? Mail dan je CV naar info@luierinfo.nl t.a.v. Stef Klein Koerkamp of bel naar 020 623 3927.

Facebook

MEER OVER LUIERS

Luiers verschonen in 10 stappen

Zindelijk worden: hoe maak ik mijn kind snel zindelijk?

Wanneer verschonen?