Goedkope luiers

Wat kosten luiers eigenlijk? Welk luier merk is goedkoop, welke is duur? Hieronder vind je een overzicht met alle luier prijzen en zie je in een oogopslag of een merk goedkope luiers verkoopt of niet.

Als je op een merk of submerk klikt zie je per beschikbare maat luier de gemiddelde standaardprijs en de gemiddelde aanbiedingsprijs. Op die manier zie je of het de moeite waard is om te wachten op een goede aanbieding, of dat je bijna net zo goed de normale prijs voor de luiers kunt betalen. 

Wat kosten luiers

Twijfel je tussen een paar submerken luiers en betaal je het liefst zo min mogelijk? Vergelijk de prijzen en kies voor de goedkoopste optie!

Op de pagina met luier aanbiedingen staan alle actuele acties van deze week verzameld.

De kosten van luiers per luiermerk

Klik op een merk voor meer informatie over de prijs van luiers.

Prijs per luier

Goedkope luiers vind je het snelst door in plaats van de verpakkingsprijs de prijs per luier te bekijken. Bij Luierinfo tonen we daarom de gemiddelde standaard- en aanbiedingsprijs per luier. 

Over het algemeen geldt bij luiers de regel: hoe groter de maat, hoe hoger de prijs per luier. Als je tijdens het ouder worden van je baby niet meer voor luiers wil gaan betalen is het dus belangrijk om steeds nadrukkelijker te zoeken naar de juiste aanbiedingen. 

Wil je weten of een luier of Pampers aanbieding ondanks een hoog kortingspercentage te moeite waard is? Zoek de prijs per luier op de aanbiedingenpagina en ga op de wat-kosten-luiers pagina's na of deze onder de gemiddelde aanbiedingsprijs zit. Op die manier vind je gegarandeerd de meest goedkope luiers!

Goedkope luiers merken