Luiers en babydoekjes bij Albert Heijn

Albert Heijn

Albert Heijn verkoopt alle dagelijkse boodschappen en heeft regelmatig luiers en babydoekjes in de aanbieding. Albert Heijn werkt met drie verschillende winkelconcepten:

Wijkwinkels 
Bij de wijkwinkels kunt u terecht voor uw dagelijkse boodschappen. In deze winkels vindt u ook vaak  een slager en een bakker.

Albert Heijn XL 
De Albert Heijn XL is de grote broer van de de wijkwinkels. Hier ga je naar toe voor de grote boodschappen. In de AH XL vindt u een uitgebreid assortiment, veel non-food producten, een goede versafdeling en een uigebreide wijnafdeling. 

AH to go 
De AH to go staat voor gemak, kwaliteit en versheid. De AH to go is een gemakswinkel waar u even snel naar binnen loopt voor de snelle boodschap.

Hiernaast kun je je boodschappen online bestellen bij Albert Heijn via AH.nl. De boodschappen worden dan bij je thuis gebracht of alvast voor je verzameld zodat je ze op kan halen bij een AH Pick-up Point.

Er zijn momenteel geen luier aanbiedingen bij Albert Heijn

Winkels die wel luiers in de aanbieding hebben

Bij Albert Heijn zijn vandaag helaas geen luiers in de aanbieding, maar wel bij de volgende winkels:

Vandaag zijn er helaas geen luiers in de aanbieding bij Albert Heijn. Bekijk voor actuele acties ons overzicht met alle luier aanbiedingen of kies een andere winkel.

Blijft op de hoogte van aanbiedingen bij Albert Heijn en schrijf je in voor de nieuwsbrief en volg ons op Facebook.